Gå direkt till sidans huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till språkväljaren

Standardtexter till din checkout

Var tydlig med möjligheterna som finns kring leveransen genom att hämta våra standardtexter för respektive tjänst. Lägg in texterna i din checkout så att din kund får rätt information om sin leverans.

MyPack Home

Flexibel hemleverans
Vi levererar till ditt hem inom överenskommet tidsfönster vardagar klockan 08–21. Du kan också välja att få leverans även om ingen är hemma.

Läs-mer-flik: Flexibel hemleverans
Dina varor levereras till samma adress som du angivit i betalningssteget. Du får ett meddelande via sms, mejl eller i appen PostNord, när paket är på väg. Då kan du välja dag och tid för leverans till ditt hem eller till ditt postombud om du vill hämta varan där. Du kan också välja att få ditt paket levererat även om ingen är hemma.

Vi levererar till port eller tomtgräns och du ansvarar för upp- och inbärning. Paketet (försändelsen) kontrolleras och kvitteras av dig vid porten för pall och styckegods, eller vid dörren för paket.

När vi levererat får du ett sms eller en avisering via mejl.

MyPack Collect

Leverans till postombud
Leveranstid: 1–2 arbetsdagar
Leveransen skickas till ditt postombud och du aviseras via sms, mejl eller appen PostNord, när du kan hämta den.

PostNord Parcel

Leverans till företagsadress (endast företagsköp)
Leveranstid: 1–2 arbetsdagar

Läs-mer-flik: Leverans till företagsadress (endast företagsköp)
Vi levererar till företagsadress som anges i betalningssteget. Adressen kan inte ändras i efterhand. Beroende på vad vi ska leverera väljer chauffören lämpligt ställe om inget annat uppges, exempelvis reception, lastkaj eller dörr. Leverans sker dagtid klockan 07–18.

Här kan du ladda ner vår logotyp. Du hittar också tips på vad du som har avtal med oss kan behöva göra på din webbplats. 

Fler tips och logotyp

Customer service