Gå direkt till sidans huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till språkväljaren
Våra lösningar/E-handel

E-handelsrapporter

Här kan du ta del av våra olika rapporter och undersökningar kopplade till e-handel, samt inspireras av ett antal kundberättelser.

Rapporter

Vi samlar kontinuerligt in information och statistik genom undersökningar och intervjuer med både privatpersoner och företag. Resultaten sammanställs i olika rapporter och kundberättelser som numera är självklara källor till information, kunskap och statistik kopplat till handel i Norden.

Click & Collect

Rapporten summerar intervjuer med kedjor som har ”hämta i butik” som leveransalternativ, och konsumenter som gjort ett köp. Syftet är att belysa konsumentens upplevelse, merköpsfrekvens och vad som driver kundnöjdhet i samband med kundmötet och paketutlämning i butik. Läs mer och ladda ner rapporten.
Kontakta din ordinarie kontaktperson på PostNord för en dragning av studien i helhet.

E-handel i coronatider

En stor del av de svenska konsumenterna oroar sig för framtiden och drar nu åt svångremmen, som en konsekvens av coronavirusets spridning. Läs mer och ladda ner vår rapport som visar på vilket sätt konsumtionen har påverkats. 

E-barometern

Vi följer, i samarbete med Svensk Digital Handel och HUI Research, den svenska detaljhandelns utveckling inom e-handel. E-barometern publiceras en gång per kvartal och rapporten redovisar e-handelns omsättning och tillväxt tillsammans med undersökningar bland konsumenter och e-handelsföretag kring olika teman. Läs mer om E-barometern.

E-handeln i Norden

Rapporten bygger på intervjuer med ett riksrepresentativt urval av privatpersoner i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Läs mer om E-handeln i Norden.

E-handeln i Europa

Handeln mellan länder, både inom och utanför Europa, har en mycket stark utveckling. Denna utveckling innebär stora möjligheter för e-handelsföretag som vill etablera sig i Europa.

Kunder berättar

Vi har samlat ett antal kundcase för att ge konkreta exempel på hur vi kan lösa olika kunders utmaningar kopplade till logistik. Läs våra kunders berättelser.

Prenumerera på våra e-handelsrapporter

Prenumerera på våra e-handelsrapporter och få dem skickade till dig direkt när de släpps. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.

<script type="text/javascript" src="//app-lon02.marketo.com/js/forms2/js/forms2.min.js"></script> <form id="mktoForm_4231"></form> <script type="text/javascript">// <![CDATA[ MktoForms2.loadForm("//app-lon02.marketo.com", "184-XFT-949", 4231); // ]]></script>

Kontakta oss

Om du vill veta mer eller har frågor och funderingar, kan du alltid skicka e-post till oss. På vardagar får du svar inom 24 timmar. Eller ring direkt på 0771-33 33 10.
Customer service