Vad vill du skicka?

Hitta priser och tjänster eller köp frakt online med hjälp av våra självserviceverktyg.

 • Skicka brev och vykort

  Våra brev- och vykortstjänster erbjuder dig som privatperson många olika möjligheter att skicka både inrikes och utrikes.

  Skicka brev och vykort
 • Skicka paket

  Våra pakettjänster erbjuder dig som privatperson många olika möjligheter att skicka dina paket både inrikes och utrikes.

  Skicka paket
 • Skicka stort, tungt och skrymmande gods

  Stort, skrymmande eller ömtåligt? PostNord har hög kapacitet för att utföra transporter inom Norden och kontinenten. Vi hjälper dig med allt från enstaka transporter till mer komplexa logistiklösningar.

  Skicka stort, tungt och skrymmande gods
 • Skicka pall

  Vi hämtar pallar på upp till 1 000 kilo hos dig och levererar till mottagande företag och privatpersoner inom Sverige och till hela Europa.

  Skicka pall
 • Boka bud

  Boka bud för att lösa dina snabba transporter. Kan beställas både lokalt, nationellt och internationellt. 

  Boka bud
 • Skicka reklam och tidningar

  Våra tjänster inom direktmarknadsföring hjälper dig och ditt företag med allt från målgruppsanalys till kampanjuppföljning. Med våra olika tidningstjänster når du enkelt dina läsare både inrikes och utrikes.

  Skicka reklam och tidningar

Populära skicka-verktyg

Vill du veta mer om hur du skickar med oss?

 • Förberedelser

  Här har vi samlat information om hur du förbereder dig när du ska skicka en försändelse. Exempelvis om paketering, adressering, tull och frakt samt vad du inte får skicka.

  Så förbereder du dig
 • Priser och villkor

  Här hittar du prislistor och villkor för alla våra tjänster samt portotabeller för inrikes och utrikes brev och paket.

  Till priser och villkor
 • Returhantering för företag

  Att ha en returhantering som är enkel och får kunden att känna sig trygg är en viktig del av köpupplevelsen. Se vilka alternativ som finns och vad du kan erbjuda dina kunder.

  Gör det enkelt att returnera

Företagslösningar

Tredjepartslogistik

Har ditt företag en snabb tillväxttakt med ökade lagervolymer? Har ni behov av större lagerytor och att effektivisera hela logistikkedjan? Vi erbjuder heltäckande logistiklösningar till företag i olika branscher.

Mer om Tredjepartslogistik

E-handel

Leveransen spelar en allt viktigare roll i konsumentens upplevelse av att handla online. Hur du levererar är minst lika viktigt som vad du levererar. Vi vet hur du ska möta dagens e-handelskonsumenter på deras premisser.

Mer om e-handel