Gå direkt till sidans huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till språkväljaren
PostNords paketbox placerad framför ett flerfamiljshus.
Tävling: PostNord Konstjakt

Vinn ett nytänkande kärleksbrev i vår konstjakt

Att ha fin konst hemma tycker vi ska vara lika självklart och enkelt som att hämta ut ditt paket från våra nya paketboxar. Vinn tre exklusiva konstverk i en digital konstjakt.

För att fler ska upptäcka fördelarna med det nya leveranssättet att få sina paket i paketboxar, har vi på PostNord samarbetat med art directorn och multidisciplinära designern Johanna Burai. I en limiterad konstkollektion har hon tagit fram tre konstverk som kommer att tävlas ut i en digital konstjakt på PostNord Sveriges Facebook. Om du knäcker gåtorna kan du hämta ut ditt konstverk i en paketbox nära dig.

Under tre veckor, från den 9 november fram till den 27 november, har du chansen att vinna ett av konstverken från Johanna Burais kollektion “A love letter to …”. Varje vecka kommer ett konstverk att tävlas ut med två inlägg på Facebook som leder dig till det vinnande svaret. Den person som svarar rätt på frågan först i kommentarsfältet till inläggen vinner konstjakten och kan hämta ut konstverket i utvald paketbox i centrala Stockholm.

Så här deltar du i vår konstjakt

  • Följ oss på PostNord Sveriges Facebook.
  • Besvara frågan i något av de inlägg som publiceras under tävlingsveckan.
  • Håll koll på Messenger. Om du har vunnit kommer vi att skriva ett meddelande till dig. Du behöver du svara inom 24 timmar innan vinsten går vidare till nästa person som knäckt gåtorna.

Läs tävlingsvillkoren

Så här hämtar du vinsten

  • Vinnaren hämtar vinsten i någon av våra paketboxar i centrala Stockholm.
  • Vinnaren kommer att behöva dela sina uppgifter (fullständigt namn, adress, telefonnummer) med PostNord Sverige på Messenger. Vinnaren måste ha PostNords app för att kunna hämta ut konstverket från paketboxen.
  • Kommunikation kring leveransen kommer att ske via PostNords app, sms och mejl.

Om konstverken

Johanna Burais kollektion “A love letter to ...” är nytänkande kärleksbrev till olika kvinnliga profiler som inspirerat människor världen över. Kärleksbrev har skickats i alla tider och nu kommer kärleksbreven att levereras i ett nytt format i form av tre konstverk och du kommer att ta emot paketen på ett nytt sätt.

– De här tre verken är en hyllning till kvinnor som är mina förebilder. Ett typ av kärleksbrev som jag vill sprida med hjälp av PostNord. Det känns kul att vi med den här konstjakten kan engagera och nå ut till en bredare publik och dessutom göra konsten mer tillgänglig, säger Johanna Burai, konstnär.

“A love letter to ...”

Konstnär: Johanna Burai

Ett av tre konstverk ur "A love letter to ...". Konstnär: Johanna Burai.
Ett av tre konstverk ur "A love letter to ...". Konstnär: Johanna Burai.
Ett av tre konstverk ur "A love letter to ...". Konstnär: Johanna Burai.

Fakta

Om PostNords paketbox

Pilotprojektet lanserades i september och utplaceringen av boxarna kommer att ske löpande under en period på fyra veckor. Paketboxlösningen har tagits fram i samarbete med SwipBox och har 13 luckor i olika storlekar.

Paketboxen är smidig att använda för mottagaren då all kommunikation sker genom PostNords app via Bluetooth. Konsumenten kan i stället för att välja att få sitt paket till ett ombud, välja paketbox i kassan när hen betalar i webbutiken.

När paketet är levererat till paketboxen kommer mottagaren aviseras via sms eller mejl samt i PostNords app.

Customer service