PostNord Airfluencer 2021

Nu skapar vi en luftsnål framtid!

Hjälp oss hitta luftsnåla paket för att vinna en lyxig hotellweekend och bli en äkta Airfluencer 2021.

Vad är PostNord Airfluencer?

Med PostNord Airfluencer 2021 vill vi lyfta goda luftsnåla exempel och påverka e-handelsbranschen i rätt riktning.

Så tävlar du

Instagram och Facebook

  • Tagga den e-handlare du tycker är bäst på att packa luftsnåla paket i tävlingsposten och skriv en motivering för varför de är så bra i kommentarsfältet

Kom ihåg att du behöver ha en öppen profil för att delta.

Mejl

  • Du kan även mejla din nominering och motivering till postnordairfluencer@jungrelations.com. Ange vilket e-handelsföretag du tycker är bäst på att packa luftsnåla paket och skriv varför de är så bra.

Tack för att du hjälper oss att uppmuntra e-handelsföretag att packa luftsnålt!

Tävlingsvillkor

Vad är PostNord Airfluencer 2021?

Med PostNord Airfluencer 2021 vill vi lyfta goda luftsnåla exempel och påverka e-handelsbranschen i rätt riktning.

Var tredje paket som skickas i Sverige idag består av onödig luft. Med mer luftsnåla förpackningar skulle 1 av 3* transporter på Sveriges vägar kunna försvinna helt.

För att utveckla en mer hållbar e-handel har vi i år startat ett långsiktigt forskningsprojekt med Chalmers i Göteborg, där vi undersöker hur vi kan bidra till transporteffektiva distributionsnätverk och framtidens hållbara förpackningar.

Vill du som e-handelsföretag bli en Airfluencer 2021?

PostNord Airfluencer 2021 är ett initiativ som lyfter branschens luftsnålaste e-handelsföretag. Under initiativets gång kommer vi att efterlysa luftsnåla förpackningar för att sätta standarden för morgondagens e-handel. Som e-handelsföretag är det därför smart att redan idag packa luftsnålt. Be dina kunder att nominera dig, så kanske du blir branschens nästa ledstjärna!

Branschens bästa Airfluencer 2021 kommer presenteras den 6 december, lycka till och tack för att du bidrar till luftsnåla paket!

*1 av 3 paket är en estimerad siffra utifrån beräkningar gjorda av PostNord.

Förpackningsresan – mot en mer klimatsmart e-handel

I dag är näthandel en självklarhet för de allra flesta. Men konsumenterna har fått nog av överdimensionerade paket och onödigt emballage. Hur ska e-handelsbranschen möta konsumenternas krav på mer hållbara förpackningar? Och vad är egentligen en hållbar transport?