Hoppa över navigering och sök
Vi stöder inte längre Internet Explorer. Överväg att byta till Chrome, Edge, Firefox eller en liknande webbläsare för en snabbare och smidigare upplevelse. Öppna i Microsoft Edge

Skicka Direkt Business

Skicka Direkt Business är ett kostnadsfritt verktyg för fraktbokning. Här får du bästa möjliga förslag på fraktsätt när du bokar frakt, baserat på de uppgifter du angivit.
Skapa konto

Vi tar fram det bästa alternativet åt dig

Du behöver inte i förväg känna till vilken typ av frakt du ska välja – du får det bästa förslaget baserat på dina angivelser

Kontroll

Du ser dina fraktpriser direkt i verktyget och betalar bara för de fraktsedlar du faktiskt använder.

Användarvänligt

Med våra mallar går det ännu smidigare att beställa frakt. Ställ in mallen på något du skickar ofta och spara flera moment.

Bekvämt

I verktyget kan du boka hämtning enkelt.

Med Skicka Direkt Business kan ditt företag beställa försändelser och boka upphämtning. Tjänsten är byggd för att du snabbt och enkelt ska kunna välja det fraktsätt som passar just dina behov. Du behöver alltså inte djup kunskap om fraktsätt eller produkter för att få ut försändelser till dina kunder. Du hanterar enkelt dina mallar i verktyget och får en god överblick över alla dina försändelser och händelser med dessa.

  • Första gången du använder Skicka Direkt Business föreslår vi att du importerar dina mottagande kunders kontakter, samt att du sparar dina avsändaruppgifter.
  • I fliken Adresser kan du spara nya mottagar-adresser eller hämta in din adressbok från ett annat system, t.ex. Pacsoft Online. Vi stödjer import i xlsx- och csv-format.
  • Glöm inte att spara dina uppgifter som Avsändare – det vill säga kundnummer och uppgifter för de företag eller avdelningar som är avsändare för dina försändelser.

Har du redan ett konto?

Har du redan tillgång till PostNord Portal Business – logga in

Logga in och boka

Har du inget konto?

Om du redan är avtalskund men inte har tillgång till portalen, kan du skapa ett konto. Om du inte är avtalskund får du automatiskt tillgång till portalen när du har blivit det.

Video
Video
Video

Relaterade tjänster

Riktiga Vykort webb

Skicka ett personligt foto som vykort från din dator till mottagarens brevlåda.

Skicka ett vykort från datorn

Riktiga Vykort app

Skicka ett personligt foto som vykort från din smartphone till mottagarens postlåda.

Ladda ner appen

Skicka Direkt

Köp frakt eller porto online. Välj hur du vill skicka, betala och skriv ut frakthandling eller portokod.

Köp frakt eller porto