Skicka Direkt Business

Skicka Direkt Business är ett kostnadsfritt verktyg för fraktbokning. Här får du bästa möjliga förslag på fraktsätt när du bokar frakt, baserat på de uppgifter du angivit.

Vi tar fram det bästa alternativet åt dig

Du behöver inte i förväg känna till vilken typ av frakt du ska välja – du får det bästa förslaget baserat på dina angivelser

Kontroll

Du ser dina fraktpriser direkt i verktyget och betalar bara för de fraktsedlar du faktiskt använder.

Användarvänligt

Med våra mallar går det ännu smidigare att beställa frakt. Ställ in mallen på något du skickar ofta och spara flera moment.

Bekvämt

I verktyget kan du boka hämtning enkelt.

Med Skicka Direkt Business kan ditt företag beställa försändelser och boka upphämtning. Tjänsten är byggd för att du snabbt och enkelt ska kunna välja det fraktsätt som passar just dina behov. Du behöver alltså inte djup kunskap om fraktsätt eller produkter för att få ut försändelser till dina kunder. Du hanterar enkelt dina mallar i verktyget och får en god överblick över alla dina försändelser och händelser med dessa.

  • Första gången du använder Skicka Direkt Business föreslår vi att du importerar dina mottagande kunders kontakter, samt att du sparar dina avsändaruppgifter.
  • I fliken Adresser kan du spara nya mottagar-adresser eller hämta in din adressbok från ett annat system, t.ex. Pacsoft Online. Vi stödjer import i xlsx- och csv-format.
  • Glöm inte att spara dina uppgifter som Avsändare – det vill säga kundnummer och uppgifter för de företag eller avdelningar som är avsändare för dina försändelser.

Har du redan ett konto?

Har du redan tillgång till PostNord Portal Business – logga in

Logga in och boka

Har du inget konto?

Om du redan är avtalskund men inte har tillgång till portalen, kan du skapa ett konto. Om du inte är avtalskund får du automatiskt tillgång till portalen när du har blivit det.

Skapa konto

Bli avtalskund

Video
Video
Video

Relaterade Tjänster

Illustration av en mobil framför ett brev med portokod.

Portokoder

Köp en portokod online när det passar dig. Koden skriver du på försändelsen och läggs sedan på brevlådan.

Mer om Portokoder

Riktiga Vykort webb

Skicka ett personligt foto som vykort från din dator till mottagarens brevlåda.

Skicka ett vykort från datorn

Illustration av en mobil som visar ett foto som ska skickas med Riktiga Vykort.

Riktiga Vykort

Med bara några klick kan du förvandla dina digitala bilder till vykort som vi trycker och levererar till mottagarnas brevlådor i hela världen.

Mer om Riktiga Vykort