PostNord Logistics Award

Den 13 april koras vinnaren av PostNord Logistics Award 2021 i samband med en digital direktsändning. Tävlingen instiftades år 2002 för att uppmärksamma och premiera god logistik – innovativa logistiklösningar som levererar kundnytta, ökad effektivitet, hållbarhet och socialt ansvarstagande.

Vi ställer om 2021 års upplaga av evenemanget och prisutdelning för PostNord Logistics Award och bjuder in till en digital sändning där vi hyllar de bästa logistiklösningarna. PostNord Logistics Award kommer att vara en kostnadsfri sändning – vi bjuder på en inspirerande dag där vi uppmärksamma årets logistiklösningar och pratar om logistikens roll och utveckling i samhället.

Logistik är en verksamhet som har funnits i hundratals år, men den logistik som sker idag ser inte ut på samma sätt som den gjorde från början. Logistik spelar en viktig roll i företagets utveckling och lönsamhet. Logistiken kan beskrivas som affärslivets stora kroppspulsåder som ständigt utvecklas och förbättras. Logistik är och blir en allt viktigare del i det moderna samhället.

Vi kommer inom kort öppna upp för anmälan till digitala sändningen av PostNord Logistics Award.

Var med och tävla om Sveriges logistiklösning i PostNord Logistics Award 2021

Lämna ditt bidrag till PostNord Logistics Award nu! Tävlingen belönar Sveriges bästa logistik, och vi söker logistiklösningar som är innovativa, bidrar till ökad logistikeffektivitet och hållbarhethet/CSR.

PostNord Logistics Award är priset som hyllar och uppmärksammar nya innovativa logistiklösningar. Vi söker de smartaste och mest innovativa lösningarna – hur stor eller liten verksamheten är spelar alltså ingen roll. Syftet är att lyfta fram dessa lösningar, inspirera och utveckla kunskap såväl inom som utanför branschen.

Tävlingen belönar Sveriges smartaste logistik – innovativa logistiklösningar som levererar kundnytta, ökad effektivitet, hållbarhet och socialt ansvarstagande. Tävlingen är öppen för alla företag och organisationer, oavsett storlek, som bedriver verksamhet i Sverige. När juryn för PostNord Logistics Award fattar sitt beslut är det tre grundläggande kriterier som är utgångspunkten:

Du kan skicka in ditt bidrag från den 18 december 2021 till och med den 14 februari 2021. Juryn består av forskare, specialister och företagsledare – alla med stor kompetens och erfarenhet inom logistikområdet. Prisutdelningen av årets logistiklösning kommer att äga rum i en digital direktsändning den 13 april 2021.

Skicka in din anmälan

Urvalskriterier

 

 • Tidigare vinnare

  Läs om tidigare vinnare och nominerade från 2002 och framåt.

  Tidigare vinnare och nominerade
 • Priset

  Stephen Schaum har skapat statyn Two Rivers till PostNord Logistic Awards.

  Priset
 • Juryns medlemmar

  Juryn består av forskare, specialister och företagsledare – alla med stor kompetens och erfarenhet inom logistikområdet.

  Jury