Gå direkt till sidans huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till språkväljaren
Juryn
PostNord Logistics Award

Juryn

Sedan år 2002 delas den prestigefyllda logistikutmärkelsen PostNord Logistics Award ut för att uppmärksamma och premiera framgångsrika logistiklösningar. 

PostNord Logistics Award är den enda logistikutmärkelsen i Sverige som alla företag och organisationer själva kan nominera sig till. Juryn består av forskare, specialister och företagsledare – alla med stor kompetens och erfarenhet inom logistikområdet.

Jury

Stefan Karlöf. Projektledare för juryarbetet, Karlöf Kommunikation.

Annemarie Gardshol. Vd för PostNord Sverige, tidigare vd PostNord Strålfors. Innan dess ansvarig för e-handeln, utveckling av PostNords nordiska kunder samt chef för enheten Koncernstrategi. Bakgrund med flera år inom medicinteknik på olika ledande positioner. Managementkonsult på McKinsey.

Lotta Lyrå. Koncernchef och vd för Clas Ohlson. Tidigare har hon bland annat varit global utvecklings- och expansionschef på Ikea, samt haft olika befattningar vid Södra Skogsägarna och McKinsey & Company.

Peter Hesslin. Chef för affärsområdet e-handel och logistik på PostNord Sverige. Peter har även innan han kom till PostNord arbetat med logistik där han senast var VD på DHL Freight i Sverige och CEO för Norden, Baltikum och Storbritannien. Både i arbetet och utanför har Peter ett stort intresse för hållbarhet och socialt ansvarstagande och är bland annat styrelseordförande i Ung Cancer.

Mats Rignell. Vice President Supply Chain MRS, Atlas Copco Mining & Rock Excavation Service Division. Mats Rignell har lång erfarenhet av logistikutveckling – bland annat i SCA Consumer, Åkerlund & Rausing, IKEA och Nobia – med fokus på att koppla logistiken till företagets lönsamhet och tillväxt.

Pär Svärdson. Grundare och vd Apotea. Pär är en av Sveriges stora pionjärer inom e-handel. Han var bland annat med och startade Adlibris. Han har en gedigen erfarenhet kring logistik och dessutom har han tagit emot PostNord Logistics Award vid två tillfällen, både för Apotea och för Adlibris.

Mats Abrahamsson. Ordförande, professor i internationell logistik vid Linköpings universitet.

Customer service