Gå direkt till sidans huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till språkväljaren

Förändringar för dig som användare av Pacsoft Online

Pacsoft Online kommer att fasas ut stegvis under de närmaste två åren för den svenska marknaden. Som användare kommer du att behöva välja ett annat transportadministrativt system, som till exempel vårt kostnadsfria Skicka Direkt Business eller Unifaun Online.

Funktionerna i Pacsoft Online avvecklas stegvis, och när du påverkas beror på hur du använder lösningen idag. Nya lösningar kommer att presenteras så att du har möjlighet att ta ställning till vad som passar dig i god tid innan förändringen sker.  

PostNord Sverige AB och Unifaun AB har under många år utvecklat och uppdaterat Pacsoft Online. Det har varit ett kostnadsfritt TA-system för företag som enkelt vill boka frakt och skapa fraktsedlar hos PostNord. Pacsoft Online avvecklas nu stegvis och kommer att ersättas av flera olika lösningar.

Här finns all information om Skicka Direkt Business och Pacsoft Online*

Du kan också läsa mer hos Unifaun.

*FAQ, formulär för prenumeration på uppdateringar om Pacsoft via mejl, boka kostnadsfri demo, se filmguide till verktyget Skicka Direkt Business, boka hjälp för att komma igång, kontaktuppgifter till kundservice.

Customer service