Pacsoft Online

Pacsoft Online fasas nu ut och ersätts med vårt nya fraktverktyg Skicka Direkt Business som är kostnadsfritt för våra avtalskunder. Behöver du använda Pacsoft Online fortsatt en kort tid kan du logga in.

Ger snabb koll på dina försändelser utan kostnad

Vill du få bättre koll på alla dina in- och utrikesförsändelser? Med Pacsoft Online får du snabbare service och nöjdare kunder utan kostnad.

  • Bra översikt

    Ger bra koll på alla dina in- och utrikesförsändelser.

  • Smidig hantering

    Underlättar hanteringen av transporterna både för dig och dina kunder.

  • Kostrnadsfritt

    Är ett kostnadsfritt verktyg för avtalskunder hos PostNord.

Förändringar för dig som användare av Pacsoft Online

Pacsoft Online kommer att fasas ut stegvis under de närmaste två åren för den svenska marknaden. Läs mer om utfasningen.


Med Pacsoft Online kan du följa dina transporter online. Det har många smarta rapport- och sökfunktioner och hjälper dig att snabbt få koll på alla dina transporter oavsett vart i världen de skickas.

Vi får information om sändningen så snart du skriver ut dina frakthandlingar via systemet. Det gör att både du och mottagaren kan se fram emot en snabb och smidig leverans. Dina kunder kan få en sms-avisering när försändelsen är på väg och en möjlighet att välja var de vill hämta den. Smidigt för dig och enkelt för kunden.

Pacsoft Online är ett kostnadsfritt verktyg för dig som är avtalskund hos oss. Det enda du behöver för att komma igång är ett kundnummer – bli avtalskund.

Är du redan avtalskund? Kom igång direkt.

Utrustningskrav

Klientplattform

Microsoft Windows 2000, Windows 7, XP eller Vista med Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Opera.

Mac OS X med Safari eller Mozilla Firefox.

Internetförbindelse

Stabil internetförbindelse med en lägsta hastighet av 128 kbps.

Skrivare för etiketter

Alla vanliga laserskrivare av välkända märken. Ett stort urval av etiketterskrivare stöds från märken som Datamax/Imaje, Intermec, Zebra, Sato m.fl. För aktuell information om specifika modeller kontakta Pacsoft Online Support.

Skrivare för rapporter och listor

Alla vanliga laserskrivare av välkända märken.

Etiketter

Etikett av STE-typ med kvittensdel (105 x 251 mm) för etikettskrivare eller etikett av typen 2 x STE med kvittensdel på A4-papper med kvittensdelen för laserskrivare.

För vissa brevtjänster kan även en mindre etikett i storlek 105 x 72 mm användas för etikettskrivare. För mer information om etiketter och skrivare, se beställningssidan för etiketter och skrivare i Pacsoft Online.

Skicka Direkt Business

Skicka Direkt Business är ett kostnadsfritt verktyg för företag vid fraktbokning. Här får du bästa möjliga förslag på fraktsätt när du bokar frakt.

Skicka Direkt Business