Gå direkt till sidans huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till språkväljaren
Leende kvinna öppnar ett paket.

Compass

Nu är det äntligen dags att dra igång Compass-träffarna igen! Första träffen sker digitalt den 29 september klockan 9.00.

Jag kommer att ge er lite mer information om planerna för Compass och vill gärna få inspel om hur ni skulle vilja mötas och vad ni skulle vilja diskutera. Jag tänkte därefter ge en del input utifrån vad vi får för återkoppling från våra slutkunder kring leveranserna, däribland att förväntningarna sätts redan i checkouten. I samma veva kommer jag ta hjälp av min kollega Arne Andersson för att ge er en omvärldsbevakning med fokus på leveransen och just leverans-checkouten. Min kollega Jörgen Olsson, logistikspecialist, kommer att djupdyka i hur vi kan nå hållbara leveranser genom bland annat bättre effektivitet och tillgänglighet. Hållbarhet är så mycket mer än fossilfria last mile-leveranser.

På grund av den rådande Covid-19-situationen kan vi tyvärr inte skapa en fysisk mötesplats, men vi hoppas att kunna komma igång med de fysiska träffarna och studiebesök längre fram igen.

Du får gärna mejla mig om du undrar över något, om du har tips på ämnen att diskutera eller företag du vill besöka.

Anmäl dig till den första digitala träffen genom formuläret nedan. Innan träffen kommer vi att skicka ut mer information om tid och plats.

Väl mött!

Mvh
Carin Blom

Jag vill komma på träffen!

<script src="//app-lon02.marketo.com/js/forms2/js/forms2.min.js"></script> <form id="mktoForm_4905"></form> <script>MktoForms2.loadForm("//app-lon02.marketo.com", "184-XFT-949", 4905);</script>
Customer service