Gå direkt till sidans huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till språkväljaren
Stora företag och organisationer

Skräddarsydda kommunikations- och logistiklösningar för stora företag och organisationer

Dina utmaningar och behov är unika. Med våra specialanpassade kommunikations- och logistiklösningar får du hjälp med precis det du behöver – varken mer eller mindre.

Vad vi kan hjälpa dig som stort företag eller organisation med

Paket och brev

Paket och brev

Våra paket- och brevtjänster erbjuder dig många olika möjligheter att skicka dina försändelser.

Supply Chain och logistik

Vi förenklar din logistik, så att du kan fokusera på det som är viktigt. Oavsett om du ska skicka små paket eller containerlaster, om de ska till grannen eller runt jordklotet, så kan vi hjälpa dig.

Tredjepartslogistik

Tredjepartslogistik

Har ditt företag en snabb tillväxttakt med ökade lagervolymer? Har ni behov av större lagerytor och att effektivisera hela logistikkedjan? Vi erbjuder heltäckande logistiklösningar till företag i olika branscher.

E-handel

E-handel

Leveransen spelar en allt viktigare roll i konsumentens upplevelse av att handla online. Hur du levererar är minst lika viktigt som vad du levererar. Vi vet hur du ska möta dagens e-konsumenter på deras premisser.

Reklam och analys

Reklam och analys

En grundlig analys av marknaden är ytterst viktig för att du ska bli framgångsrik inom ditt område. Våra tjänster inom Reklam och analys hjälper dig att nå fram till rätt mottagare i rätt kanal vid rätt tillfälle.

Affärskommunikation

Affärskommunikation

Ingen enskild kommunikationskanal är rätt för alla budskap till alla människor vid alla tillfällen. Vi hjälper dig att analysera ditt företags kunddata och se till att ni kommunicerar med varje kund på bästa sätt.

Mail Services

Mail Services

Det finns mycket tid att spara på att låta någon annan sköta företagets posthantering. Vi hjälper er rationalisera den interna posten så att ni får mer tid över till er kärnverksamhet.

Bli avtalskund

Vill du veta mer om vad vi kan göra för din verksamhet?

De vanligaste verktygen och tjänsterna för stora företag och organisationer

Pall
En pall.

PostNord Pallet

När du har behov av att skicka lättare försändelser med levererans från dörr till dörr och full spårbarhet hela vägen.

Stort, tungt och skrymmande
En PostNord-lastbild lastas av en chaufför.

PostNord Groupage

Vill du samla alla dina paket och pallar i en leverans som vi hämtar hos dig och levererar inom hela Norden? Då är vår enkla dörr-till-dörr tjänst PostNord Groupage något för dig.

Paket

MyPack Collect

Skicka paket som väger max 20 kilo till kunder i Norden och Europa.

Paket

MyPack Home

Skicka paket upp till 35 kilo, som lämnas direkt vid kundens dörr inom ett flertal länder i Norden och Europa.

Paket

MyPack Home Small

Skicka paket som väger max 3 kg med ett värde på max 450 kr som levereras till mottagarens postlåda eller fastighetsbox.

Digitala tjänster

PostNord Portal

Få bättre kontroll på leveranserna med hjälp av PostNord Portal.

Mail services

Frankeringsservice

Låt PostNord sköta din posthantering så slipper du tänka frankering och hantering av posten utan får tid över till annat.

Inspiration

Importguide

Ligger du i startgroparna för kommersiell import av varor från länder utanför EU? Här är vad du bör tänka på innan du sätter igång.

E-handel
E-barometern

E-barometern

Vi följer, i samarbete med Svensk Digital Handel och HUI Research, den svenska e-handelns utveckling. Resultatet presenteras varje kvartal i rapporten E-barometern.

Kampanjverktyget

Med våra beräkningsverktyg kan du enkelt ta reda på vad ett reklamutskick kostar.

Nordic Advertising Compass

Nordic Advertising Compass

Att förstå konsumenters beteenden och nå dem utan att störa, blir allt mer komplext. Resultaten från vår rapport Nordic Advertising Compass bygger på en undersökning av svenskarnas attityder och vanor att ta emot reklam i olika kanaler, främst direktreklam.

Stein Inge Viset, Logistikchef för Würth i Norge.

Logistik för världsledare

Würths affärsidé är så mycket mer än att sälja produkter. Med smart logistik och service vill de förenkla vardagen för kunderna. Och det har gjort dem världsledande. Så fungerar logistikupplägget i Norden.

Customer service