Gå direkt till sidans huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till språkväljaren
Nystartade företag

Smarta tjänster för dig som nyss startat ett företag

Har du precis startat ett företag? Då är det mycket att hålla reda på. PostNord har många smarta tjänster som underlättar vardagen både för dig och dina kunder. Vi kan hjälpa dig att analysera dina kunder och de målgrupper du vill nå så att du vet vad de vill ha, när de vill ha det och hur.

Har du precis etablerat dig i ett nytt område? Då kan vi hjälpa dig att nå nya kunder i ditt närområde. Vi kan också analysera vilka som bor i ett visst område och ta fram adresser till specifik målgrupp. När det är dags för ett utskick hjälper vi dig hela vägen, från urval och adressköp till produktion och distribution av din trycksak.

Vi hjälper dig att skicka dina varor

Hur vill du skicka dina varor? Det beror naturligtvis på dina egna och kundernas behov. Vill du att varorna ska levereras till kundens brevlåda, till ett ombud eller ställas utanför dörren? Ska det vara enkelt att returnera varan eller vill du kanske att det ska komma fram extra snabbt? Vi har många tjänster och olika alternativ som kan lösa dina fraktbehov.

Smarta verktyg

Med hjälp av våra smarta online-verktyg kan du spara mycket tid och pengar. Du kan skriva ut fraktsedlar och boka upphämtning direkt i datorn. Du får också en tydlig överblick över dina fakturor och kontroll över dina kostnader. Du kan snabbt se vart alla dina försändelser finns och ge din kund snabbt svar på frågor om var paketet är. Med hjälp av App PostNord får du se hur enkelt dina kunder kan spåra försändelser, hitta sitt ombud och bedöma leveransen.

Vad vi kan hjälpa dig som nystartat företag med

Paket och brev

Paket och brev

Våra paket- och brevtjänster erbjuder dig många olika möjligheter att skicka dina försändelser.

E-handel

E-handel

Leveransen spelar en allt viktigare roll i konsumentens upplevelse av att handla online. Hur du levererar är minst lika viktigt som vad du levererar. Vi vet hur du ska möta dagens e-konsumenter på deras premisser.

Reklam och analys

Reklam och analys

En grundlig analys av marknaden är ytterst viktig för att du ska bli framgångsrik inom ditt område. Våra tjänster inom Reklam och analys hjälper dig att nå fram till rätt mottagare i rätt kanal vid rätt tillfälle.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för din nystartade verksamhet?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
<script src="//app-lon02.marketo.com/js/forms2/js/forms2.min.js"></script> <form id="mktoForm_3787"></form> <script>MktoForms2.loadForm("//app-lon02.marketo.com", "184-XFT-949", 3787);</script>

De vanligaste verktygen och tjänsterna för nystartade företag

Digitala tjänster
En tjej sitter vid ett bord och fäster en fraktsedel på ett paket.

Skicka Direkt

Med Skicka Direkt kan du enkelt köpa frakt online. Du skriver ut fraktsedlarna själv och lämnar in dina paket hos valfritt postombud.

Digitala tjänster
Tjej som sitter vid ett bord med en förpackning med porto.

Butiken

I vår webbutik kan du köpa frimärken, förpackningar med porto, postogram och samlarprodukter.

Digitala tjänster

Kundportalen

Få bättre kontroll på leveranserna med hjälp av PostNord kundportal.

Digitala tjänster
App PostNord

App PostNord

Nu behöver dina kunder inte längre undra när paketet kommer fram eller vart det har tagit vägen. App PostNord gör det enklare för kunderna att handla online genom bättre kontroll över sina beställda varor och information om var de kan hämtas ut.

Mail services

Postbox

Din post ligger i säkert förvar och du kan hämta den när det passar dig.

Direktreklam
Tjej som sitter vid ett bord med direktreklam.

Skapa Utskick

Skapa och skicka fysiska nyhetsbrev, inbjudningar och andra utskick direkt från din dator till mottagarens postlåda med tjänsten Skapa Utskick.

Paket

MyPack Home

Skicka paket upp till 35 kilo, som lämnas direkt vid kundens dörr inom ett flertal länder i Norden och Europa.

Paket

PostNord Parcel

Leverans av paket från företag till företag i Sverige samt till länder både i och utanför Europa – varje helgfri vardag.

Paket

MyPack Collect

Skicka paket som väger max 20 kilo till kunder i Norden och Europa.

Paket

MyPack Home Small

Skicka paket som väger max 3 kg med ett värde på max 450 kr som levereras till mottagarens postlåda eller fastighetsbox.

Returer

PostNord Return Drop Off

Gör det enkelt för dina kunder att skicka tillbaka ett paket på upp till 20 kg och ger dig full kontroll på dina returer.

Returer

PostNord Return Pickup

För retur av tyngre försändelser eller om konsumenten vill att vi hämtar returen på hemadressen.

Inspiration

Brevbärare levererar paket i en box intill huset.

Sex tips för bättre e-handel

Kundanpassad logistik är nyckeln till framgångsrik e-handel. Vår guide hjälper dig att lyckas.

Importguide

Ligger du i startgroparna för kommersiell import av varor från länder utanför EU? Här är vad du bör tänka på innan du sätter igång.

Paketeringstips

Paketeringstips

Det är viktigt att du packar rätt. Här hittar du PostNords tips och råd om hur du på bästa och tryggaste sätt förpackar det du ska skicka.

Customer service