Effektivisera din marknadsföring – lösningar för dig som är CRM- eller marknadschef

Marknaden ändras snabbt och det ena företaget är inte det andra likt. Därför anpassar vi oss efter dig och ditt företags behov.

Lär känna din marknad – med hjälp av våra tjänster inom direktmarknadsföring blir det enkelt för dig att ha örat mot marken och hålla dig uppdaterad på vad dina målgrupper har för behov och hur du bäst når dem. Vi hjälper dig med allt från målgruppsanalyser till kampanjuppföljning.

Hur kommunicerar du bäst med dina målgrupper? Ingen enskild kommunikationskanal är rätt för alla budskap och människor vid alla tillfällen. Att kommunicera i flera kanaler med delvis varierat innehåll är ett säkert sätt att skapa lojalitet, bygga varumärke och inspirera till köp. PostNord hjälper dig att nå dina kunder med information och reklam och vi hjälper gärna till för att hitta just dina målgrupper. PostNord erbjuder olika tjänster där du kan analysera dina målgrupper och sedan välja vilken tjänst som passar bäst för just dina utskick.

Våra tjänster för att effektivisera din marknadsföring

 • Reklam och analys

  En grundlig analys av marknaden är ytterst viktig för att du ska bli framgångsrik inom ditt område. Våra tjänster inom Reklam och analys hjälper dig att nå fram till rätt mottagare i rätt kanal vid rätt tillfälle.

  Mer om reklam och analys
 • Affärskommunikation

  Ingen enskild kommunikationskanal är rätt för alla budskap till alla människor vid alla tillfällen. Vi hjälper dig att analysera ditt företags kunddata och se till att ni kommunicerar med varje kund på bästa sätt.

  Mer om affärskommunikation

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

De vanligaste verktygen och tjänsterna för marknadschefer

 • Adresserad direktreklam

  Skapa engagemang med din kommunikation och stärk dina kundrelationer.

  Mer om ADR
 • Oadresserad direktreklam

  När du vill sprida ditt budskap till många.

  Mer om ODR
 • Skapa Utskick

  Skapa och skicka fysiska nyhetsbrev, inbjudningar och andra utskick direkt från din dator till mottagarens postlåda med tjänsten Skapa Utskick.

  Mer om Skapa Utskick
 • Mät effekten av utskick

  Analyser är viktiga både före och efter en kampanj. Lär känna målgruppen och rikta budskap och aktiviteter med analyser och mätningar.

  Mer om Mät effekten av utskick
 • Hitta rätt målgrupp

  PostNord hjälper dig med målgruppskundanalys och urval, förslag till en optimal DM-mix och gör en effektmätning av din kampanj.

  Mer om Hitta rätt målgrupp

Omnichannel

Ger en mottagaranpassad kommunikations- och varumärkesupplevelse.

Nordic Advertising Compass

Nordic Advertising Compass

Att förstå konsumenters beteenden och nå dem utan att störa, blir allt mer komplext. Resultaten från vår rapport Nordic Advertising Compass bygger på en undersökning av svenskarnas attityder och vanor att ta emot reklam i olika kanaler, främst direktreklam.

Kampanjverktyget

Med våra beräkningsverktyg kan du enkelt ta reda på vad ett reklamutskick kostar.