Gå direkt till sidans huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till språkväljaren
Posthantering för företag

Hämtning av post

Vi plockar upp din post på överenskommen tid, vilket sparar tid då du slipper åka till företagscenter eller hitta närmaste brevlåda.

Boka hämtning av brev

Fördelar med Hämtning

  • Effektivt – ni sparar tid och pengar när medarbetarna kan fokusera på företagets kärnverksamhet.

  • Smidigt – vi ser till att uppdraget går enligt plan och tar in specialister och extra resurser där det behövs.

  • Miljövänligt – bättre för miljön då transporter sköts av en aktör.

Vi hämtar din företagspost direkt hos dig

Vi hämtar din post hos dig på överenskommen tid – effektivt, smidigt och bra för miljön. Och du får mer tid över till din kärnverksamhet.

Tillfällig hämtning

Behöver du få din post hämtad vid något enstaka tillfälle, beställer du det via PostNord Bud. De hämtar posten den vardag eller vardagar du önskar. För att boka tillfällig hämtning ringer du PostNord Bud på 020-96 96 96.

Kom igång med Upphämtning

Du kan beställa och hantera hämtning av dina brev i portalen. Det innebär att vi kommer till din valda upphämtningsadress inom samma tidsspann varje arbetsdag i veckan för att hämta. Du har tjänsten som ett abonnemang hos oss där du enkelt samlar utgående leveranser från dig och får ut dessa varje dag via våra hämtningar på din valda adress.

Beställ hämtning för varje vardag

För att kunna använda tjänsten behöver du registrera dig i PostNord Portal Business. Är du redan registrerad så kommer du direkt till portalen. I portalen kan du även själv hantera flera andra PostNord relaterade ärenden.

Skapa konto

Jag vill beställa hämtning, men har inget avtal med PostNord.

Relaterade tjänster

Mail services

Postbox

Din post ligger i säkert förvar och du kan hämta den när det passar dig.

Mail services

Utkörning

Utkörning av post är för dig som inte vill lägga tid på att behöva hämta din post själv. Vi levererar posten vid din dörr på överenskommen plats och tid.

Mail services

Frankeringsservice

Låt PostNord sköta din posthantering så slipper du tänka frankering och hantering av posten utan får tid över till annat.

Mail services

Intern postservice

En skräddarsydd lösning som innebär att vi tar hand om allt som har med din posthantering att göra utifrån dina behov. Vi hanterar bland annat tidningar, fakturor, ofrankerad svarspost, försändelser utan namn, paket, värdeförsändelser och rekommenderade brev, med mera.

Mail services

Säkerhetsscanning

För företag som behöver skanna sin post för att avlägsna potentiella hot eller farligt innehåll. Vi skannar din post så att du slipper utsätta din personal för onödiga risker.

Customer service