Gå direkt till sidans huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till språkväljaren
Posthantering för företag

Frankeringsservice

Alla företag som skickar lite större mängd post kan tjäna på att låta oss hantera frankeringen. Vi ser till att ni alltid betalar rätt pris då vi frankerar posten efter vikt, destination och typ av försändelse.

Bli avtalskund

Fördelar med Frankeringsservice

  • Effektivt – du slipper tänka på frankering och posthantering och kan fokusera på företagets kärnverksamhet.

  • Smidigt – vi ser till att uppdraget går enligt plan och tar in specialister och extra resurser där det behövs.

  • Praktiskt – via streckkoder på kuvertet får du koll på hur kostnaderna för posthanteringen fördelar sig mellan avdelningar. Betalningen sker i efterskott.

Med Frankeringsservice får du en effektivare posthantering och mer tid över för din verksamhet.

Hur mycket tid lägger du på att hantera din dagliga post? Med vår tjänst Frankeringsservice slipper du tänka på vilket porto du ska använda för olika typer av försändelser. Vi hjälper dig med allt från frankering till inlämning av din dagliga post.

Använder du Frankeringsservice behöver ditt företag inte skaffa en egen frankeringsmaskin. Tjänsten ger inte bara dig och dina medarbetare mer tid till att fokusera på företagets verksamhet. Breven förses med en streckkod och genom att dessa scannas får du också en bättre överblick på kostnader för din dagliga post. Du kan enkelt se hur många försändelser som skickas från olika delar av ditt företag varje dag.

Kontakta oss

Vill du veta mer eller har frågor, kan du alltid kontakta oss via mejl eller telefon.

Relaterade tjänster

Mail services

Postbox

Din post ligger i säkert förvar och du kan hämta den när det passar dig.

Mail services

Utkörning

Utkörning av post är för dig som inte vill lägga tid på att behöva hämta din post själv. Vi levererar posten vid din dörr på överenskommen plats och tid.

Mail services

Hämtning

Vi plockar upp din post på överenskommen tid, vilket sparar tid då du slipper åka till företagscenter eller hitta närmaste brevlåda.

Mail services

Intern postservice

En skräddarsydd lösning som innebär att vi tar hand om allt som har med din posthantering att göra utifrån dina behov. Vi hanterar bland annat tidningar, fakturor, ofrankerad svarspost, försändelser utan namn, paket, värdeförsändelser och rekommenderade brev, med mera.

Mail services

Säkerhetsscanning

För företag som behöver skanna sin post för att avlägsna potentiella hot eller farligt innehåll. Vi skannar din post så att du slipper utsätta din personal för onödiga risker.

  

Customer service