Gå direkt till sidans huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till språkväljaren
Brevbärare delar ut post Brevbärare delar ut post
Mail Services

Snabbare och effektivare posthantering med vår hjälp

Det finns mycket tid att spara på att låta någon annan sköta företagets posthantering. Med hjälp av våra Mail Services-tjänster kan du både effektivisera posthanteringen och få mer tid över för företagets kärnverksamhet.

Vi hjälper företag, organisationer och myndigheter som vill rationalisera den interna posthanteringen. Resultatet blir en snabbare och smidigare posthantering. Samtidigt får företagets medarbetare mer tid över och slipper fundera på posten. Eftersom behoven ser olika ut beroende på företagets storlek och struktur så skräddarsyr vi lösningar utifrån varje kunds enskilda behov.

De vanligaste verktygen och tjänsterna inom Mail Services

Mail services

Postbox

Din post ligger i säkert förvar och du kan hämta den när det passar dig.

Mail services

Utkörning

Utkörning av post är för dig som inte vill lägga tid på att behöva hämta din post själv. Vi levererar posten vid din dörr på överenskommen plats och tid.

Mail services

Hämtning

Vi plockar upp din post på överenskommen tid, vilket sparar tid då du slipper åka till företagscenter eller hitta närmaste brevlåda.

Mail services

Frankeringsservice

Låt PostNord sköta din posthantering så slipper du tänka frankering och hantering av posten utan får tid över till annat.

Mail services

Intern postservice

En skräddarsydd lösning som innebär att vi tar hand om allt som har med din posthantering att göra utifrån dina behov. Vi hanterar bland annat tidningar, fakturor, ofrankerad svarspost, försändelser utan namn, paket, värdeförsändelser och rekommenderade brev, med mera.

Mail services

Säkerhetsscanning

För företag som behöver skanna sin post för att avlägsna potentiella hot eller farligt innehåll. Vi skannar din post så att du slipper utsätta din personal för onödiga risker.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din posthantering?

Om du vill ha mer information om vårt erbjudande eller har andra frågor och funderingar är du välkommen att höra av dig till oss. Ändringar eller uppsägning av en tjänst kan du göra i PostNord Portal.

Inspiration

Selecta.

Så nådde Selecta hela vägen fram till kunderna

På Selecta slipper teknikerna stå och vänta på leveranser som inte kommer utan kan ägna sig åt det de ska i stället – att kalibrera och koppla in maskinen hos kund på utsatt tid.

Customer service