Gå direkt till sidans huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till språkväljaren
Våra lösningar

Det här kan vi hjälpa dig med

Paket och brev

Paket och brev

Våra paket- och brevtjänster erbjuder dig många olika möjligheter att skicka dina försändelser.

Supply Chain och logistik

Vi förenklar din logistik, så att du kan fokusera på det som är viktigt. Oavsett om du ska skicka små paket eller containerlaster, om de ska till grannen eller runt jordklotet, så kan vi hjälpa dig.

Tredjepartslogistik

Tredjepartslogistik

Har ditt företag en snabb tillväxttakt med ökade lagervolymer? Har ni behov av större lagerytor och att effektivisera hela logistikkedjan? Vi erbjuder heltäckande logistiklösningar till företag i olika branscher.

E-handel

E-handel

Leveransen spelar en allt viktigare roll i konsumentens upplevelse av att handla online. Hur du levererar är minst lika viktigt som vad du levererar. Vi vet hur du ska möta dagens e-konsumenter på deras premisser.

Reklam och analys

Reklam och analys

En grundlig analys av marknaden är ytterst viktig för att du ska bli framgångsrik inom ditt område. Våra tjänster inom Reklam och analys hjälper dig att nå fram till rätt mottagare i rätt kanal vid rätt tillfälle.

Affärskommunikation

Affärskommunikation

Ingen enskild kommunikationskanal är rätt för alla budskap till alla människor vid alla tillfällen. Vi hjälper dig att analysera ditt företags kunddata och se till att ni kommunicerar med varje kund på bästa sätt.

Mail Services

Mail Services

Det finns mycket tid att spara på att låta någon annan sköta företagets posthantering. Vi hjälper er rationalisera den interna posten så att ni får mer tid över till er kärnverksamhet.

Hitta lösningarna för dig

Privatpersoner

Vi erbjuder ett stort utbud av olika brev- och pakettjänster för att du som privatperson ska kunna skicka det du vill, när du vill och vart du vill.

Nystartat företag

Har du precis startat företag? Då är det mycket att hålla reda på. Vi har många smarta tjänster som underlättar vardagen både för dig och dina kunder.

Små och medelstora företag

Oavsett om ditt företag är litet eller något större så är dina behov unika. Vi anpassar våra logistik- och kommunikationstjänster för att möta dina utmaningar på bästa sätt.

Stora företag

Som stort företag eller organisation är dina utmaningar och behov unika. Vi hjälper dig att ta fram skräddarsydda lösningar inom logistik och kommunikation.

CRM- och marknadsansvarig

Vi har fler olika lösningar som kan underlätta för dig i ditt arbete. Marknaden ändras snabbt och det ena företaget är inte det andra likt. Därför anpassar vi oss efter dig och ditt företags behov.

De vanligaste verktygen och tjänsterna

Digitala tjänster
En kvinna med mobil.

Spåra brev, paket och pall

Spåra brev, paket och pall med försändelse-id eller avsändarens logistikkundnummer och referens.

Digitala tjänster
En tjej sitter vid ett bord och fäster en fraktsedel på ett paket.

Skicka Direkt

Med Skicka Direkt kan du enkelt köpa frakt online. Du skriver ut fraktsedlarna själv och lämnar in dina paket hos valfritt postombud.

Digitala tjänster

PostNord Portal

Få bättre kontroll på leveranserna med hjälp av PostNord Portal.

Brev
En man sträcker ut ett brev till en kvinna.

Brev Skicka Lätt

När du ska skicka något litet inrikes som du vill kunna spåra hela vägen är Brev Skicka Lätt en prisvärd tjänst.

Paket

Postpaket inrikes

När du ska skicka något som väger mer än 2 kg.

Paket

PostNord Parcel

Leverans av paket från företag till företag i Sverige samt till länder både i och utanför Europa – varje helgfri vardag.

Inspiration

Ett par i soffa, en man som läser tidning och en kvinna läser i mobilen.

Artiklar

Läs våra artiklar om e-handel, logistik, affärskommunikation, reklam och analys.

Customer service