Gå direkt till sidans huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till språkväljaren
Post läggs i en postbox. Post läggs i en postbox.
Posthantering för företag

Postbox

Din post förvaras säkert i en låst postbox och du kan hämta den när det passar dig under serviceställets öppettider.

Beställ en Postbox
Fördelar med Postbox
  • Säkert – din post ligger i säkert förvar.

  • Flexibelt – du kan hämta din post när det passar dig.

  • Enkelt – gör det lättare för dig som företagare att skilja på din privat- och företagspost.

Med en postbox kan du hämta posten när det passar dig under serviceställets öppettider

Postbox är både en tjänst och unik adress som kan användas av företag, organisationer och föreningar.

Postbox är både en säker förvaringsplats av din post och en adress till ditt företag, organisation och förening. Vi har postboxar på många orter i landet. I de flesta städer delas posten ut till postboxen på vardagar från klockan 8.30, men tidpunkten kan variera något i olika delar av landet. Du kan själv välja om du vill hämta posten tidigt, innan kunder och telefonsamtal strömmar in, eller hämta posten på de tider som passar dig.

Skaffa en postbox

För att skaffa en postbox behöver du göra en beställning. Se serviceställen med lediga postboxar och beställ postbox direkt. Du kan också ringa kundservice på telefon 0771-33 33 10 för mer information. När du har bokat din postbox, accepterat villkoren och skickat din beställning har du ingått ett avtal med PostNord.

Har du redan en postbox?

Om du behöver göra ändringar i ditt avtal eller har andra frågor kring din postbox kan du kontakta vår kundservice på 0771-33 33 10.

Pris

Att hyra en postbox kostar 2 350 kronor per år exkl. moms.

Vill du veta mer eller beställa en postbox?

Har du behov utöver det som tjänsten erbjuder som standard? För mer information om vad som är möjligt, kontakta kundservice på telefon 0771-33 33 10. Du kan också se lediga postboxar och beställa din postbox direkt online.

Relaterade tjänster

Mail services

Hämtning

Vi plockar upp din post på överenskommen tid, vilket sparar tid då du slipper åka till företagscenter eller hitta närmaste brevlåda.

Mail services

Frankeringsservice

Låt PostNord sköta din posthantering så slipper du tänka frankering och hantering av posten utan får tid över till annat.

Mail services

Utkörning

Utkörning av post är för dig som inte vill lägga tid på att behöva hämta din post själv. Vi levererar posten vid din dörr på överenskommen plats och tid.

Customer service