Hoppa över navigering och sök
Vi stöder inte längre Internet Explorer. Överväg att byta till Chrome, Edge, Firefox eller en liknande webbläsare för en snabbare och smidigare upplevelse. Öppna i Microsoft Edge

Leveranser till hemmet – avisering, leveransval och leverans

Hur och när din försändelse aviseras och levereras beror på vilken tjänst avsändaren valt att skicka med och vilka mottagarval du har gjort.

Avisering och leveransval

När din försändelse är klar för leverans får du en avisering via sms, mejl eller i PostNord App. Därefter kan du göra leveransval för ditt paket antingen på en webbsida eller i appen. Får du istället en brevavi hittar du information om var paketet kan hämtas. På avin hittar du även adressen change.postnord.com/se där du kan göra leveransval för ditt paket.
Läs mer om att göra leveransval.

Leverans

I normalfallet ska den som tar emot leveransen kvittera, om inte avsändaren eller mottagaren begärt leverans utan kvittens. Om leveransen innehåller alkohol behöver den som tar emot leveransen kunna legitimera sig och ha fyllt 20 år.

Inte hemma vid leverans

Kan vi inte leverera får du en avisering om var du kan hämta försändelsen. Du kan alltid följa din försändelse med tjänsten Spåra brev, paket och pall

Kontakta oss gärna om du har frågor.

Leveranstider