Hoppa över navigering och sök
Vi stöder inte längre Internet Explorer. Överväg att byta till Chrome, Edge, Firefox eller en liknande webbläsare för en snabbare och smidigare upplevelse. Öppna i Microsoft Edge

Ta emot

Allt du behöver veta om uthämtning, leverans och hantering av din post och paket.

Spåra din leverans

Spåra

Ta emot dina försändelser

Hämta brev och paket

Ska du hämta ut ett brev eller paket? Sök efter var du kan göra det och när det är öppet. Du kan också läsa om vad som gäller när det kommer till avisering och legitimering vid uthämtning samt ladda ner dokument för fullmakter.

Välj hur du vill ta emot din leverans

Du kan själv välja hur du vill ta emot ditt brev eller paket. Gör ditt val direkt i appen PostNord eller på webben. Läs mer om vilka val som finns för dig som privatperson eller företag.

Postutdelning

Här hittar du allt du behöver veta om vår postutdelning till fastighetsbox, flerfamiljshus, postlåda eller din postbox. Du kan också boka lantbrevbäring och utkörning av brev, samt ansöka om posttjänst i glesbygd.

Ska du ta emot ett brev eller paket från ett annat land?

Läs om vad som gäller för dig som mottagare av leverans från ett annat land.

Poste Restante

Bor du tillfälligt på annan adress eller har du för tillfället inte någon adress alls? Då kan du använda Poste Restante.

Scanning

Vill du ta emot ditt företags brev i ett samlat flöde? Då kan vi hjälpa dig via vårt digitaliseringsföretag PostNord Scanning.

Saknade, skadade eller försenade brev och paket

Saknar du ditt brev eller paket, eller har det du tagit emot blivit skadat på vägen? Sök med Spåra brev, paket och pall, läs om vad som gäller vid ersättning eller reklamera direkt här på webbplatsen.​ Läs gärna vår checklista med information som är bra att känna till innan du reklamerar.

Mail Services

Vill du effektivisera ditt företags posthantering och få mer tid över för kärnverksamheten? Vi hjälper dig att förenkla din interna posthantering med våra tjänster inom Mail Services-erbjudandet.

Adressändring, eftersändning och lagra post

Ska du byta eller har du nyligen bytt bostad? Adressändring och eftersändning sker via Adressändring.

Ska du åka på semester och vill slippa komma hem till en full brevlåda? Då kan du göra ett uppehåll i din postutdelning och istället låta oss lagra den åt dig.

Håll reda på paketet

Vår app gör det enkelt att handla på nätet och har allt du behöver för att hålla reda på paket som är på väg till dig. Du får snabbt koll på var paketet befinner sig och när det väntas komma fram.

Spåra brev, paket och pall

Spåra brev, paket och pall med försändelse-ID eller avsändarens logistikkundnummer och referens. 

Sök brevlåda eller serviceställe

Sök efter närmaste brevlåda eller serviceställe.

Beräkna leveranstid

Se hur lång tid det tar att skicka brev, paket eller pall inom Sverige, Europa och övriga världen.