Ta emot

Allt du behöver veta om uthämtning, leverans och hantering av din post och paket.

Ta emot dina försändelser

Hämta brev och paket

Ska du hämta ut ett brev eller paket? Sök efter var du kan göra det och när det är öppet. Du kan också läsa om vad som gäller när det kommer till avisering och legitimering vid uthämtning samt ladda ner dokument för fullmakter.

Välj hur du vill ta emot din leverans

Du kan själv välja hur du vill ta emot ditt brev eller paket. Gör ditt val direkt i appen PostNord eller på webben. Läs mer om vilka val som finns för dig som privatperson eller företag.

Postutdelning

Här hittar du allt du behöver veta om vår postutdelning till fastighetsbox, flerfamiljshus, postlåda eller din postbox. Du kan också boka lantbrevbäring och utkörning av brev, samt ansöka om posttjänst i glesbygd.

Hantera post

Behöver du ansöka om adressändring eller eftersändning? Undrar du vad som gäller vid dödsfall, lagring av post eller hur du skickar post till någon som inte har en fast adress? Här hittar du information om all vår posthantering.

Ska du ta emot ett brev eller paket från ett annat land?

Läs om vad som gäller för dig som mottagare av leverans från ett annat land.

Saknade, skadade eller försenade brev och paket

Saknar du ditt brev eller paket, eller har det du tagit emot blivit skadat på vägen? Sök med Spåra brev, paket och pall, läs om vad som gäller vid ersättning eller reklamera direkt här på webbplatsen.​ Läs gärna vår checklista med information som är bra att känna till innan du reklamerar.

App PostNord

Nu behöver du inte längre undra när paketet kommer fram eller vart det tagit vägen. Vår app gör det enkelt att handla på nätet och har allt du behöver för att hålla reda på paket som är på väg till dig. Du får snabbt koll på var paketet befinner sig och när det väntas komma fram.

Läs mer och ladda ner appen

Spåra brev, paket och pall

Spåra brev, paket och pall med försändelse-ID eller avsändarens logistikkundnummer och referens. 

Sök brevlåda eller serviceställe

Sök efter närmaste brevlåda eller serviceställe.

Beräkna leveranstid

Se hur lång tid det tar att skicka brev, paket eller pall inom Sverige, Europa och övriga världen.