Hoppa över navigering och sök
Vi stöder inte längre Internet Explorer. Överväg att byta till Chrome, Edge, Firefox eller en liknande webbläsare för en snabbare och smidigare upplevelse. Öppna i Microsoft Edge

Projektlogistik

I våra speciellt utformade bilar kan vi transportera allt oavsett om det stort, skrymmande eller ömtåligt. Fyll i formuläret längre ner på sidan så kontaktar vi dig och berättar mer.

Trävaror, lyftkranar eller annat stort, skymmande eller ömtåligt gods – vi transporterar allt möjligt och omöjligt

Vill du kunna skräddarsy dina transporter så att de passar just dina behov? Inga problem. Vi löser dina utmaningar oavsett vad, vart, eller när du vill transportera ditt gods.

 

Säkert

Vi har lång erfarenhet av att frakta varor som kräver specialtransport.

Brett

Vi kan utföra transporter i hela landet.

Tryggt

Med våra bilar färdas dina varor säkert.

Miljövänligt

Vi väljer alltid de snabbaste vägarna för att minska bränsleförbrukningen.

Stort, skrymmande eller ömtåligt? Vi har speciellt utformade bilar som vi kan transportera allt från lyftkranar till skogsprodukter med. Med Projektlogistik hjälper vi dig med allt från enstaka transporter till mer komplexa logistiklösningar.

Exempel på transporter vi kan utföra med Projektlogistik

Specialtransporter

Har du extra tungt, långt eller annat skrymmande gods kan vi transportera det i våra specialbyggda bilar. Vi transporterar exempelvis 40-tons cisterner, 30 meter långa brokomponenter till byggkranar, vägtrummor och färdiga husmoduler.

Trä- och biotransporter

Har du produkter från skogen, som rundvirke, grot, bark, flis, kutterspån, trävaror, torv och biobränslen som pellets? Vi finns både i norrländska inlandet och vid kusten. Vi kan ta hand om transporter från råvara till förädlad produkt.

Återvinning

Säkra transporter av miljöfarligt material är ett av våra specialområden. Vi har lång erfarenhet av att ta hand om avfall i alla dess former och samarbetar med de största aktörerna i branschen. Låt oss skapa en kostnadseffektiv helhetslösning för avfall och materialflöden åt dig som både du och miljön vinner på.

Vill du veta mer om möjligheterna att skicka specialtransporter?

Kontakta vår avdelning för projektlogistik så kan vi tillsammans hitta den lösning som passar dig bäst. Du når oss på 0771-31 33 33, knappval 5. Du kan också välja att bli kontaktad av oss genom att fylla i formuläret.

Relaterade tjänster

PostNord Pallet

När du har behov av att skicka lättare försändelser med levereras från dörr till dörr och full spårbarhet hela vägen.

Mer om PostNord Pallet

PostNord Groupage

Om du har många paket och pallar som ska till en mottagare inom Norden. Vi hämtar och levererar varje dag. Fullt spårbart.

Mer om PostNord Groupage

InNight

Skicka varor över natten. Vi hämtar hos dig på eftermiddagen, fraktar på natten och levererar till kunder i Norden och Baltikum nästa morgon.

Mer om InNight