Gå direkt till sidans huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till språkväljaren
Logistiktjänst för företag

Projektlogistik

I våra speciellt utformade bilar kan vi transportera allt oavsett om det stort, skrymmande eller ömtåligt. Fyll i formuläret längre ner på sidan så kontaktar vi dig och berättar mer.

Fördelar med Projektlogistik

  • Säkert – vi har lång erfarenhet av att frakta varor som kräver specialtransport.
  • Brett – vi kan utföra transporter i hela landet.
  • Tryggt – med våra bilar färdas dina varor säkert.
  • Miljövänligt – vi väljer alltid de snabbaste vägarna för att minska bränsleförbrukningen.
Trävaror, lyftkranar eller annat stort, skymmande eller ömtåligt gods – vi transporterar allt möjligt och omöjligt

Vill du kunna skräddarsy dina transporter så att de passar just dina behov? Inga problem. Vi löser dina utmaningar oavsett vad, vart, eller när du vill transportera ditt gods.

Stort, skrymmande eller ömtåligt? Vi har speciellt utformade bilar som vi kan transportera allt från lyftkranar till skogsprodukter med. Vi hjälper dig med allt från enstaka transporter till mer komplexa logistiklösningar.

Här är några exempel på transporter vi kan utföra:

Specialtransporter
Har du extra tungt, långt eller annat skrymmande gods kan vi transportera det i våra specialbyggda bilar. Vi transporterar exempelvis 40-tons cisterner, 30 meter långa brokomponenter till byggkranar, vägtrummor och färdiga husmoduler.

Trä- och biotransporter
Har du produkter från skogen, som rundvirke, grot, bark, flis, kutterspån, trävaror, torv och biobränslen som pellets? Vi finns både i norrländska inlandet och vid kusten. Vi kan ta hand om transporter från råvara till förädlad produkt.

Återvinning
Säkra transporter av miljöfarligt material är ett av våra specialområden. Vi har lång erfarenhet av att ta hand om avfall i alla dess former och samarbetar med de största aktörerna i branschen. Låt oss skapa en kostnadseffektiv helhetslösning för avfall och materialflöden åt dig som både du och miljön vinner på.

Vill du veta mer om möjligheterna att skicka specialtransporter?

Kontakta vår avdelning för projektlogistik så kan vi tillsammans hitta den lösning som passar dig bäst. Du når oss på 0771-31 33 33, knappval 5. Du kan också välja att bli kontaktad av oss genom att fylla i formuläret.

Relaterade tjänster

Customer service