Gå direkt till sidans huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till språkväljaren
Inrikes Logistiktjänst för Företag

PostNord Termo

I våra speciellt utformade termobilar kan du vara säker på att dina varor, som kräver viss temperatur, färdas tryggt.

Fördelar med PostNord Termo

  • Säkert – vi har lång erfarenhet av att frakta varor som kräver viss temperatur.
  • Brett – vi har livsmedelsterminaler i hela landet.
  • Tryggt – våra bilar och terminaler har larm och kameraövervakning.
  • Miljövänligt – vi väljer alltid de snabbaste vägarna för att minska bränsleförbrukningen.
när temperaturen är det viktigaste

Behöver dina varor lite extra omvårdnad? Kanske värme, torr luft eller kyld miljö? Varor som till exempel dryck, livsmedel, konfektyr och läkemedel, kräver rätt hantering. Vi kan hjälpa dig att skapa logistiklösningar inom dagligvarusegmentet.

PostNord Termo har kvalificerade logistiktjänster för företag som ställer höga krav på hantering av gods till och från producenter, grossister, butiker och konsumenter. Vi hanterar allt från enstaka sändningar till komplexa logistiklösningar. Vi erbjuder tjänster som fjärrtransporter, distribution, lagring, plock och pack, hemleveranser, butiksplock med mera.

Vi har hög kompetens och lång erfarenhet av att ta hand om varor som kräver rätt hantering, oavsett om det gäller temperatur eller andra krav. Vi har 200 bilar och terminaler som är byggda för att hantera tempererade transporter och vi levererar i hela landet varje dag, alltid med ditt och miljöns bästa i åtanke. Både våra bilar och våra terminaler har mycket bra kyl- och fryskapacitet.

Vi har den bästa täckningen för distribution av livsmedel i norra Sverige. Våra livsmedelsterminaler finns i Sundsvall, Östersund, Umeå och Luleå.

Vi har ett nära samarbete med våra kunder och utvecklar hela tiden nya logistiklösningar som stärker din konkurrenskraft. Med Termo som partner minskar dessutom ditt behov av att investera i lager, system och inventarier. Du får ta del av likartade logistikflöden inom PostNord vilket ger dig samordningsfördelar, bättre flexibilitet och ökad kostnadseffektivitet. Detta så att du och dina medarbetare kan fokusera mer på er kärnverksamhet.

Boka leverans via telefon

  • Umeå, 010–437 25 00
  • Sundsvall, 010–437 28 00
  • Östersund, 010–437 27 00


Relaterade tjänster

Logistik

Projektlogistik

När du vill transportera något stort, skrymmande eller ömtåligt, kan du göra det i våra speciellt utformade bilar.

  

Customer service