Hoppa över navigering och sök
Vi stöder inte längre Internet Explorer. Överväg att byta till Chrome, Edge, Firefox eller en liknande webbläsare för en snabbare och smidigare upplevelse. Öppna i Microsoft Edge

PEX Bud – för alla budbehov

Med vår budtjänst kan du beställa och skicka bud lokalt, nationellt och internationellt. Snabba, trygga och flexibla leveranser. Du når oss alltid på 020–96 96 96.
Bli kund och boka bud direkt Jag vill veta mer – kontakta mig

Är du redan PEX-kund – logga in och boka här

Tillfälliga behov, fasta uppdrag eller speciallösningar?

Med över 40 års erfarenhet av komplexa leveranser, tar vi dig längre. Vi vet att ingen leverans är den andra lik. Men vi vet också att varje leverans är viktig. Därför skräddarsyr vi våra bud efter dina behov, så att varje leverans kan hanteras med samma försiktighet och effektivitet.

Snabbt

Leverans så snabbt du behöver – från expressbud till dagbud.

Tryggt

Varje leverans hanteras med samma försiktighet och effektivitet.

Flexibelt

Skräddarsydda lösningar som passar dina behov.

Alltid tillgängliga

Med lokal närvaro och en kundtjänst som aldrig stänger, finns vi i hela Sverige, dygnet runt. Och med den kunskap som kommer av tusentals leveranser ser vi till att allt från sjukvårdstransporter till bildelar skickas med ett tryggare, snabbare och mer flexibelt bud. För att det som är viktigt för dig, är viktigt för oss.

Budalternativ – du väljer hastighet

Vi erbjuder bud- och logistiklösningar från 99 kronor* för både lättare och tyngre gods med bil och lastbil. Vi utför även cykelbud i Stockholm och Göteborg. Vi kan skräddarsy lösningar för unika kundbehov och specifika verksamheter och har inga begränsningar gällande mått eller vikt.

Leveranstiden anpassas efter hur bråttom det är och vilka specifika förutsättningar som finns för leveransen.

  • PEX Expressbud: Leverans så snabbt som möjligt.
  • PEX 2-timmarsbud: Leverans inom 2 timmar.
  • PEX 5-timmarsbud: Leverans inom 5 timmar.
  • *PEX Dagbud: Boka före klockan 09.00 så levererar vi senast klockan 16.00.

Leverans av bud

Vi levererar tryggt och personligt i tid, till din mottagare. Leverans av gods görs mot kvittens. Mottagaren, eller någon som kan anses företräda mottagaren, signerar fysiskt eller digitalt.

Möt våra kunder

HiFi Klubben

HiFi Klubben säljer kvalitetsprodukter inom ljud & bild, samt hjälp med installationen. Med PEX Bud får kunderna det de vill ha, när de vill ha det.

Lambertsson

I den heta byggbranschen måste rätt sak finnas på rätt plats vid rätt tillfälle. Det är Lambertsson experter på, med hjälp av PEX Bud.

Vill du veta mer om vår budtjänst?

Kontakta PEX Bud
Kontakta PEX Bud