Gå direkt till sidans huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till språkväljaren
Tjej som fäster en fraktsedel på ett paket.
Köp frakt i Skicka Direkt

Skicka paket enkelt och säkert till England

Använd verktyget Skicka Direkt när du ska skicka paket till England. Där får du hjälp med att välja rätt tjänst till rätt pris och få med rätt tullblankett.

Skicka paket enkelt till England

Att skicka paket till England behöver inte vara svårare än att skicka paket inom Sverige. I alla fall inte om du använder Skicka Direkt, vårt verktyg för att köpa frakt online.

Här får du hjälp hela vägen. Ange att du vill skicka till England, mät och väg ditt paket, och få sen guidning steg för steg tills allt är klart. Skicka Direkt gör det komplexa enkelt och hanterar allt från litet innehåll som en t-shirt, till tungt som en flyttlåda full med böcker.

För dig som ofta skickar paket till England

I Skicka Direkt kan du kostnadsfritt skapa ett konto och få översikt över dina försändelser och kvitton, se status på skickade paket och spara mottagaradresser.

Få priset direkt för ditt paket till England

I Skicka Direkt ser du redan på startsidan vilka olika val du kan göra för ditt paket och vad de olika valen kostar. Priset beror exempelvis på hur stort och tungt ditt paket är och hur snabbt du vill att det ska komma fram. Du ser tydligt vad som är grundpris och vad de olika tillvalen innebär och kostar.

Din försändelse till England är spårbar

När du köper frakt till Storbritannien är paketet alltid spårbart, oavsett hur stort eller litet du skickar. Du betalar i Skicka Direkt, sedan tar du med ditt paket och lämnar in det hos ett ombud. På inlämningskvittot du får, står försändelsens ID-nummer. Skriv in det på postnord.se eller i appen PostNord, så kan du följa ditt paket hela vägen till mottagaren.

Skicka Direkt ordnar din säkerhetsdeklaration

Storbritannien räknas som EU-land tills det att Brexit-förhandlingarna är klara. När du skickar varor inom EU behöver du klistra på en säkerhetsdeklaration på paketet där du intygar att det inte innehåller något farligt eller förbjudet. När du väljer att skicka till Danmark tar Skicka Direkt automatiskt fram en säkerhetsdeklaration, bara för dig att skriva ut, skriva under och fästa på försändelsen.
Men kom ihåg att allt inte får skickas med brev och paket. Läs gärna mer om allmänna regler om vad som gäller. Se också PostNords allmänna villkor (PAV) och specifika tjänstevillkor.

Gör det lätt för dig att skicka paket till Storbritannien

Skicka ditt paket till Storbritannien med PostNord via Skicka Direkt.
Customer service