Hoppa över navigering och sök
Vi stöder inte längre Internet Explorer. Överväg att byta till Chrome, Edge, Firefox eller en liknande webbläsare för en snabbare och smidigare upplevelse. Öppna i Microsoft Edge

Köp frimärken

Med ett frimärke för 12 kr kan du enkelt skicka ett kort eller brev till vilken ort som helst i landet. 

Att få något personligt i brevlådan är extra uppskattat, särskilt eftersom en stor del av vår kommunikation sker digitalt. Att kunna matcha sin hälsning med ett passande frimärke känns extra kul och genomtänkt. Lite som pricken över i. Det finns många olika motiv att välja på för olika behov. Ta gärna en titt i e-butiken eller följ svenskafrimarken på Instagram för tips och inspiration. Årets alla frimärksutgåvor har vi samlat på sidan Frimärksåret 2021.

Butiken

Här hittar du hela vårt utbud av frimärken. Häften, hela rullar, förpackningar med porto, postogram och olika frimärksprodukter finns i butiken.

Ombud

Om du bara vill köpa enstaka frimärken eller förpackningar gör du det hos ditt närmaste ombud. Sök fram närmaste serviceställe.

Om frimärken

Söker du något särskilt frimärksmotiv, den senaste utgåvan eller skulle du vilja starta ett abonnemang på frimärksprodukter? Se fakta och information om frimärken och minnespoststämplar. ​​