Gå direkt till sidans huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till språkväljaren
En kvinna läser vid ett skrivbord. En kvinna läser vid ett skrivbord.
Webbverktyg för att skapa och skicka brev, reklam och e-fakturor

Skapa Utskick

Skapa och skicka nyhetsbrev, inbjudningar och andra utskick direkt från datorn till mottagarens postlåda. Du kan också skapa och skicka elektroniska fakturor.

Använd Skapa Utskick
Fördelar med Skapa Utskick
  • Enkelt – skapa ditt utskick online
  • Smidigt – vi trycker och distribuerar, fysiskt eller digitalt (e-faktura)
  • Tidsbesparande – du slipper administration och får tid över till din verksamhet
Skapa utskick som t ex reklam, brev eller e-fakturor direkt från datorn

Vid fysiska utskick trycker vi på miljöanpassat papper nära dina mottagare så att vi undviker onödiga transporter och sparar tillsammans på miljön. När du väljer e-faktura hjälper vi dig att enkelt uppfylla de krav och önskemål som kunderna kan ställa på elektronisk faktura.

Skapa Utskick e-Faktura

Att skicka e-fakturor till sina kunder upplevs av många som svårt och komplicerat, men med tjänsten Skapa Utskick e-Faktura blir det enkelt och smidigt. Du kan skicka e-fakturor till både företag och offentlig sektor och vi hjälper dig att uppfylla de krav på obligatorisk e-faktura som ställs på leverantörer till offentlig sektor i samband med en ny lag 1 april 2019.
Läs mer om e-faktura direktivet Obligatorisk e-faktura till offentlig sektor.

Skapa Utskick eBREV Webb

Skicka brev inrikes och/eller utrikes till en eller flera mottagare snabbt och enkelt. Här kan du till exempel skicka fysiska fakturor med eller utan inbetalningskort, medlemsinformation, kallelser, inbjudningar och protokoll. Ladda upp din adressfil, välj distributionssätt och bifoga ditt dokument. Enklare kan det inte bli.

Skapa Utskick Reklam

Skapa ditt reklambudskap och ladda upp en pdf. Vi hjälper dig med urval, adressköp, trycksaksproduktion och distribution. Välj mellan oadresserad direktreklam (ODR) eller adresserad direktreklam (ADR) i formaten vykort, flyer eller kuverterat brev. Har du redan en färdig ODR-trycksak? Då kan du enkelt göra din bokning via verktyget.

Har du frågor om Skapa Utskick?

Då är du välkommen att kontakta kundservice.

Relaterade tjänster

Affärskommunikation

We Mail Multikanal

När du vill ha möjlighet att välja mellan fysisk och digital kommunikation.

Customer service