Hoppa över navigering och sök
Vi stöder inte längre Internet Explorer. Överväg att byta till Chrome, Edge, Firefox eller en liknande webbläsare för en snabbare och smidigare upplevelse. Öppna i Microsoft Edge

Svarspost utrikes

Få fler svar på dina utskick. Gratis porto och förtryckt adress gör det enkelt för dina kunder att svara. Du betalar bara för de svar du får. Vi hjälper dig att komma igång.
Kontakta oss

Få fler svar på dina utskick

Svarspost utrikes ger dig fler svar på dina utskick till utlandet. Gratis porto och förtryckt adress gör det enkelt för dina kunder att svara.

Engagerande

Gör det lätt för kunderna att svara på dina erbjudanden.

Prisvärt

Du betalar bara för de svar du får tillbaka.

Stor räckvidd

Fungerar från alla länder.

Snabbt

Distribueras som 1:a-klassbrev.

Enkelt

Kunden lägger försändelsen på närmaste brevlåda eller lämnar den hos ett ombud.

Med Svarspost blir det lätt för dina kunder att svara på en kampanj, besvara en enkät eller skicka in en beställning. Allt som krävs för att du ska kunna erbjuda Svarspost utrikes är att du tecknar ett svarspostabonnemang. Det gör du via din säljare eller genom att kontakta vår kundservice. Sedan kan du använda det i alla länder.

Svarspost i valfri form

Välj om du vill få dina svar som svarskort, kupong eller kuvert. Svarsposten ska ha ett speciellt postnummer som du får av oss.

Praktisk information

Direktiv för flyggods

EU-direktiv medför att från och med den 29 april 2010 kommer försändelser som skall transporteras med flyg att röntgas för att uppfylla flygsäkerhetsreglerna. I de fall där röntgen inte kan klargöra försändelsens innehåll kommer den att där detta är möjligt skickas med andra transportsätt som tåg eller bil. Detta leder i sin tur till att försändelsen blir försenad. Om detta inte är möjligt kommer försändelsen att returneras avsändaren.

Vad får du skicka?

Försändelserna får inte innehålla någon vara eller något som klassas som farligt gods.

Kom igång med Svarspost utrikes

Allt du behöver göra för att erbjuda dina kunder att returnera snabbt och enkelt är att skaffa ett svarspostabonnemang. Det gör du genom att kontakta din säljare eller vår kundservice.

Kontakta oss

Relaterade tjänster

eBREV

När du vill slippa allt pappersarbete och administration och låta oss sköta alla utskick till dina kunder.

Mer om eBREV

We Mail Omnichannel

När du vill ha möjlighet att välja mellan fysisk och digital kommunikation.

Mer om We Mail Omnichannel

1:a-klassbrev utrikes

När du vill skicka ett vanligt brev till utlandet.

Mer om 1:a-klassbrev utrikes