Gå direkt till sidans huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till språkväljaren
Man vid dator. Man vid dator.
Utrikes brevtjänst för avtalskunder

Svarspost utrikes

Få fler svar på dina utskick. Gratis porto och förtryckt adress gör det enkelt för dina kunder att svara. Du betalar bara för de svar du får. Vi hjälper dig att komma igång.

Kontakta oss

Fördelar med Svarspost utrikes

  • Engagerande – gör det lätt för kunderna att svara på dina erbjudanden.
  • Prisvärt – du betalar bara för de svar du får tillbaka.
  • Stor räckvidd – fungerar från alla länder.
  • Snabbt – distribueras som 1:a-klassbrev.
  • Enkelt – kunden lägger försändelsen på närmaste brevlåda eller lämnar den hos ett ombud.
Få fler svar på dina utskick

Svarspost utrikes ger dig fler svar på dina utskick till utlandet. Gratis porto och förtryckt adress gör det enkelt för dina kunder att svara.

Med Svarspost blir det lätt för dina kunder att svara på en kampanj, besvara en enkät eller skicka in en beställning. Allt som krävs för att du ska kunna erbjuda Svarspost utrikes är att du tecknar ett svarspostabonnemang. Det gör du via din säljare eller genom att kontakta vår kundservice. Sedan kan du använda det i alla länder.

Svarspost i valfri form

Välj om du vill få dina svar som svarskort, kupong eller kuvert. Svarsposten ska ha ett speciellt postnummer som du får av oss.

Praktisk information

Direktiv för flyggods

EU-direktiv medför att från och med den 29 april 2010 kommer försändelser som skall transporteras med flyg att röntgas för att uppfylla flygsäkerhetsreglerna. I de fall där röntgen inte kan klargöra försändelsens innehåll kommer den att där detta är möjligt skickas med andra transportsätt som tåg eller bil. Detta leder i sin tur till att försändelsen blir försenad. Om detta inte är möjligt kommer försändelsen att returneras avsändaren.

Vad får du skicka?

Försändelserna får inte innehålla någon vara eller något som klassas som farligt gods.

Kom igång med Svarspost utrikes

Allt du behöver göra för att erbjuda dina kunder att returnera snabbt och enkelt är att skaffa ett svarspostabonnemang. Det gör du genom att kontakta din säljare eller vår kundservice.

Relaterade tjänster

Returer

Kundretur brev

Gör det enkelt för dina kunder att returnera varor utan att behöva betala porto vid inlämning – både inrikes och utrikes.

Mail services

Svarspost inrikes

Med Svarspost inrikes blir det lätt för dina kunder att svara på en kampanj, besvara en enkät, skicka in en beställning eller returnera en vara.

Mail services

Frisvar

Om du inte kan eller vill använda försändelser med förtryckt svarspostadress.

Customer service