Hoppa över navigering och sök
Vi stöder inte längre Internet Explorer. Överväg att byta till Chrome, Edge, Firefox eller en liknande webbläsare för en snabbare och smidigare upplevelse. Öppna i Microsoft Edge

På väg till dig.

Ett paket kan förändra allt.

Varje år hanterar vi 153 miljoner paket. Paket som alla är lika viktiga, om än på lite olika sätt. Kanske är det en vattenkanna som sätter fart på drömmen om ett enklare liv på landet, eller ritpennorna som kan vara startskottet på en ny karriär på andra sidan jordklotet. Eller något av våra andra 153 miljoner viktigaste paket. På väg till dig.

Video

Allt börjar med en notis

Det är en speciell känsla som infinner sig när vi väntar på något vi längtar efter. Känslan av att nästan vad som helst kommer kunna hända, tack vare just den där lilla saken. Ju närmre paketet kommer, desto mer drömmer vi oss bort. Och sedan plötsligt är det hos oss, redo att användas. I vår app kan du förutom att följa ditt paket på vägen, också ändra leveranstid, låta någon annan hämta ut dina paket, eller identifiera dig med BankID och hämta ut paket utan legitimation. Ladda ner PostNord appen och håll koll på det som är viktigt för dig.