Hoppa över navigering och sök
Vi stöder inte längre Internet Explorer. Överväg att byta till Chrome, Edge, Firefox eller en liknande webbläsare för en snabbare och smidigare upplevelse. Öppna i Microsoft Edge

PostNord anställer 100 nya medarbetare i Ljungby

2022-04-29 08:00

PostNord TPL kommer under våren 2022 att anställa 100 lagerarbetare till terminalerna i Ljungby kommun. För att attrahera nya medarbetare och samtidigt öka inflyttningen till orten samarbetar PostNord TPL med Ljungby kommun och Ljungbybostäder, som erbjuder hjälp att hitta lägenhet och en månads gratis hyra.

- PostNord TPL har fått ett kontrakt med en ny, stor kund, och vi behöver bli fler. Främst söker vi personer med erfarenhet av lager- och returhantering och gärna med en gymnasieutbildning i bagaget. Vi är glada för samarbetet med Ljungby kommun som underlättar för fler som vill flytta till kommunen för arbete, säger Sylvia Sundell, regionchef Småland på PostNord TPL

Ljungby kommun har en vision om att öka antalet medborgare, och kan erbjuda både jobb och en lugn och trygg boendemiljö. Kampanjen vill särskilt locka unga vuxna som idag bor mer än tio mil från kommunen att flytta in.

- Tanken med projektet är att öka nettoinflyttningen av arbetskraft i Ljungby där vi kan erbjuda attraktiva jobb, meningsfull fritid och ett bekvämt liv, säger Per-Åke Adolfsson, näringslivschef i Ljungby kommun.

Mer information om lediga jobb finns här Lediga jobb | PostNord

Last updated: 2022-04-29 08:00