Grafisk illustration av frimärken i en röra.
Om frimärken

På gång

Under året ordnar vi en rad evenemang som är öppna för allmänheten.

Välkommen till Postmuseum

Den 13 januari lanserar vi årets första frimärken. Vår folkkära underhållare Povel Ramel och Svenska institutet för standarder, SIS, fyller båda 100 år.
Frimärket med Drottning Silvia har uppdaterats med ny färg och valör. Välkommen att stifta bekantskap med våra nya frimärken!

Självklart följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer och förväntar oss att du som besökare också gör det. Vi har ett maxantal på 50 besökare i taget på hela museet.

  • 11.00–13.00 kan du få våra unika förstadagsstämplar på dina brev, vykort och frimärken. Medverkande illustratörer och formgivare är på plats och signerar.

Varmt välkomna!

Postmuseum, Lilla Nygatan 6 i Gamla stan, Stockholm.

Frimärksnyheter

I samband med nya frimärksutgåvor skickar vi ut det fysiska nyhetsbrevet Frimärken. Nyhetsbrevet ersätter tidningen Bulletin.

Mässor och utställningar

Stämpelservice

PostNord och Sveriges Filatelistförbund (SFF) har överenskommit att samlare som vill ha frimärken stämplade kan vända sig till de lokala frimärksklubbarna. Stämplingen är kostnadsfri.

Köp frimärken i butiken

Köp frimärken och förpackningar med porto i butiken.

Frimärksåret 2022

Välkommen till ett nytt frimärksår. Vi hoppas att våra kommande teman och motiv gör det ännu roligare för dig att skicka hälsningar och samla på nya vackra motiv.

Läs mer om årets frimärksutgåvor

Föreslå frimärke

Har du en bra idé till ett frimärksmotiv? Skicka in det till oss! Här kan du läsa om hur du gör för att skicka in ditt frimärksförslag.

Abonnera på frimärken

Få de allra senaste frimärkena direkt hem i din postlåda. Vi har ett flertal intressanta abonnemang att erbjuda.

Fakta om frimärken

Svenska frimärken visar svensk natur, kultur, sport, näringsliv, aktuella händelser, företeelser och personligheter.

Återförsäljare filateli

Våra återförsäljare filateli presenterar och säljer de nya frimärkena och frimärksprodukterna på utgivningsdagen i sina butiker eller i sin webbshop. Alla återförsäljare tillhandahåller en datumstämpel med ortsnamn som löpande ställs in på dagens datum.

Kontakta PostNord Frimärken

Vill du veta mer eller har frågor, kan du alltid kontakta oss via mejl eller telefon.

Kontakta oss