Hoppa över navigering och sök
Vi stöder inte längre Internet Explorer. Överväg att byta till Chrome, Edge, Firefox eller en liknande webbläsare för en snabbare och smidigare upplevelse. Öppna i Microsoft Edge
Om frimärken

På gång

Under året ordnar vi en rad evenemang som är öppna för allmänheten.

Ny webbutik

Under hösten lanserar vi vår nya webbutik. Du som har frimärksabonnemang hos oss kommer få ett konto och ett nytt kundnummer i webbutiken. Från ditt konto kommer du kunna styra över och få en överblick över ditt abonnemang.
Det kommer göra det enklare för dig att både göra tilläggsbeställningar och hålla dina kunduppgifter uppdaterade.

Vi behöver din mejladress, ditt telefonnummer och ditt nuvarande kundnummer för att kunna skapa ditt konto. Mejla uppgifterna så snart som möjligt till nybutik@postnord.com så att du inte missar utskicket av novemberutgivningen.

Frimärksnyheter

I samband med nya frimärksutgåvor skickar vi ut det fysiska nyhetsbrevet Frimärken. Nyhetsbrevet ersätter tidningen Bulletin.

Mässor och utställningar

Stämpelservice

PostNord och Sveriges Filatelistförbund (SFF) har överenskommit att samlare som vill ha frimärken stämplade kan vända sig till de lokala frimärksklubbarna. Stämplingen är kostnadsfri.

Köp frimärken i butiken

Köp frimärken och förpackningar med porto i butiken.

Frimärksåret 2022

Välkommen till ett nytt frimärksår. Vi hoppas att våra kommande teman och motiv gör det ännu roligare för dig att skicka hälsningar och samla på nya vackra motiv.

Läs mer om årets frimärksutgåvor

Frimärksutgåva april 2022, Sveriges nationalblomma.

Föreslå frimärke

Har du en bra idé till ett frimärksmotiv? Skicka in det till oss! Här kan du läsa om hur du gör för att skicka in ditt frimärksförslag.

Abonnera på frimärken

Få de allra senaste frimärkena direkt hem i din postlåda. Vi har ett flertal intressanta abonnemang att erbjuda.

Frimärksutgåva april 2022, Marinen 500 år.

Fakta om frimärken

Svenska frimärken visar svensk natur, kultur, sport, näringsliv, aktuella händelser, företeelser och personligheter.

Återförsäljare filateli

Våra återförsäljare filateli presenterar och säljer de nya frimärkena och frimärksprodukterna på utgivningsdagen i sina butiker eller i sin webbshop. Alla återförsäljare tillhandahåller en datumstämpel med ortsnamn som löpande ställs in på dagens datum.

Kontakta PostNord Frimärken

Vill du veta mer eller har frågor, kan du alltid kontakta oss via mejl eller telefon.