Gå direkt till sidans huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till språkväljaren

Mest lästa artiklarna i Tempo 2018

Ibland är det bra att summera året som gått innan man blickar framåt. Så vad hände egentligen 2018 i branschen? Och vilka nyheter var det som flest läste? Här är några av Tempos mest lästa artiklar under förra året.

 1. PostNords kamp mot de kriminella. ”Till slut åker de fast”
  Sex stölder. Samma vägsträcka. Elektronik för hundratusentals kronor – spårlöst försvunnen. Efter nära två månaders spaning kunde PostNord ta tjuven på bar gärning.

 2. Partykungen byter Varubrev till MyPack Collect
  Nätbutiken Partykungen, som säljer maskerad- och partyprylar, är en av de kunder som tidigare använt Varubrevet. Nyligen gick de istället över till tjänsten MyPack Collect.

 3. Så säkrar PostNord leveranserna till jul
  Snart slår julhandeln till med full kraft. Volymerna väntas öka med nästan det dubbla jämfört med normalt och en mängd åtgärder sätts nu in för att säkra alla leveranser.

 4. Bevaka transporter med nya kundportalen
  Med PostNords nya kundportal kan avsändarna bevaka transporter i realtid och därmed optimera sina flöden.

 5. Norra Europas effektivaste paketsorteringsmaskin
  PostNords nya terminal i Örebro är inte bara Sveriges modernaste och mest avancerade i sitt slag. Här finns också en av norra Europas mest effektivaste paketsorteringsmaskiner.

 6. Information till våra avtalskunder om kapacitetstillägg
  Tillväxten på främst e-handeln fortsätter att vara mycket stark. Det är glädjande men skapar samtidigt utmaningar både för transportföretagen och för deras kunder under årets högsäsong som börjar i samband med Black Friday.

 7. Nu är det enklare att nå kunder i Europa
  Merparten av nätföretaget SkatePros ordrar kommer från utlandet. MyPack till Europa är därför en klar fördel för dem.

 8. PostNord på din webb
  Har du en webbplats och ett avtal med PostNord? Använd gärna vår logotyp för att visa att vi utför era leveranser. Det ger dina kunder trygghet att veta att PostNord levererar och att flera av våra tjänster är spårbara på både webb och i app.
Customer service