Nyhetsbrev och tidningar

Vår kundtidning – rätt Puls för din affär

Vi vill förenkla vardagen – för dig, för ditt företag och för dina kunder. I tidningen Puls delar vi därför med oss av våra senaste insikter kring branschen och träffar människorna och företagen som formar den.

Puls kommer ut fyra gånger om året och stöttar dig som kund genom att lyfta fram trender, tips och goda exempel samt visa på den bredd av tjänster som finns tillgängliga inom distribution, logistik, direktreklam och mycket annat.

Men, även om Puls huvudsakliga syfte är att du ska utveckla din affär så vill vi också inspirera, underhålla och gå på djupet.

Prenumerera

Puls utkommer fyra gånger per år. Få den direkt hem till postlådan.

Prenumerera på Puls

Puls nr 1 2021 – Hitta den ultimata reklammixen

Det har hänt en hel del med reklamen den sista tiden och postlådan står återigen som en stark kanal för att nå svenskarna. Eller som Karlstadbon Sofia Allansson uttrycker det: ”Direktreklam är som en färgklick i vardagen.”

Vilken reklammix som är optimal för ditt företag kan du hitta här i Puls – tillsammans med succéhistorien om Zalando, moderna och miljömedvetna skrädderiet Repamera och katalogvurmande Biltema. Dessutom den nya, heta tranden: begagnathandel online.

Ladda ner senaste numret av Puls

Tidigare nummer av Puls