Hoppa över navigering och sök
Vi stöder inte längre Internet Explorer. Överväg att byta till Chrome, Edge, Firefox eller en liknande webbläsare för en snabbare och smidigare upplevelse. Öppna i Microsoft Edge
Nyhetsbrev och tidningar

Vår kundtidning – rätt Puls för din affär

Vi vill förenkla vardagen – för dig, för ditt företag och för dina kunder. I tidningen Puls delar vi därför med oss av våra senaste insikter kring branschen och träffar människorna och företagen som formar den.

Puls kommer ut fyra gånger om året och stöttar dig som kund genom att lyfta fram trender, tips och goda exempel samt visa på den bredd av tjänster som finns tillgängliga inom distribution, logistik, direktreklam och mycket annat.

Men, även om Puls huvudsakliga syfte är att du ska utveckla din affär så vill vi också inspirera, underhålla och gå på djupet.

Prenumerera

Puls utkommer fyra gånger per år. Få den direkt hem till postlådan eller digitalt till din mejl.

Puls till postlådan
Puls digitalt

Puls nr 1 2022 – Den perfekta checkouten

Ökad e-handel har inneburit många nya nätshoppare i Sverige. Men som företag efter företag börjar inse handlar e-handel inte bara om konvertering – det gäller att via en enkel men perfekt checkout kunna bekräfta konsumenternas val. Annars kommer de inte tillbaka.

Läs mer om den perfekta checkouten i senaste numret av Puls. Där kan du också ta del av Region Västerbottens postlösning som ökat kvaliteten, minskat kostnaderna och gett en bättre arbetsmiljö. Nej, det är inte för bra för att vara sant! Dessutom: Snittblommor i platta paket, Sömlös logistik, Påskpyssel och mycket mer.

Ladda ner senaste numret av Puls

Tidigare nummer av Puls

Puls nr 3 2021

Puls nr 2 2021

Puls nr 1 2021

Puls nr 1 2020