Nyhetsbrev och tidningar

Vår kundtidning – rätt Puls för din affär

Vi vill förenkla vardagen – för dig, för ditt företag och för dina kunder. I tidningen Puls delar vi därför med oss av våra senaste insikter kring branschen och träffar människorna och företagen som formar den.

Puls kommer ut fyra gånger om året och stöttar dig som kund genom att lyfta fram trender, tips och goda exempel samt visa på den bredd av tjänster som finns tillgängliga inom distribution, logistik, direktreklam och mycket annat.

Men, även om Puls huvudsakliga syfte är att du ska utveckla din affär så vill vi också inspirera, underhålla och gå på djupet.

Prenumerera

Puls utkommer fyra gånger per år. Få den direkt hem till postlådan.

Prenumerera på Puls

Puls nr 2 2021 – Cirkulär väg till bättre affärer

”Om bara en väljer att köpa ett begagnat plagg, i stället för ett nyproducerat, är det en vinst för miljön” säger Emma Nilsson. Hon är medgrundare av omåttligt populära Labels we love, en köp- och säljgrupp för begagnade kläder på nätet.
Men att köpa mer begagnat innebär inte dåliga affärer och försämrad lönsamhet – flera experter tror på helt motsatt effekt.

Läs mer om det i nya numret av Puls. Där hittar du även Säkra Larm som fick ökade försäljningen trots höjt pris, Eskilstuna kommun som låter brevbärarna hantera sopsorteringspåsar och OneMed som når framgång tack vare fokus på ansvar. Dessutom: trender inom retail och paketboxarnas framtåg.

 

Några artiklar från senaste numret

Hyr ut, tjäna mer och hjälp klimatet

Beleco satsar på framtidens retail genom uthyrning av möbler och utveckling av mjukvaran SEP, för att alla företag ska kunna erbjuda sina produkter som en tjänst.

Forskningssamarbete ska minska luften

För att effektivisera e-handelslogistiken och minska klimatpåverkan har PostNord och Chalmers startat ett forskningssamarbete.

Märkeskläder – och en hållbar framtid

Labels we love är en köp- och säljgrupp för begagnade kläder på nätet. Medlemmarna bildar en bred och köpstark hållbarhetsrörelse i den nya cirkulära ekonomin.

En portokod skrivs i högra hörnet på ett kuvert.

Köp porto när och var som helst

Portokoder är ett nytt betalsätt för brev som du kan du köpa när och var som helst. Portokoder kan köpas genom PostNords app och verktyget Skicka Direkt.

Ladda ner senaste numret av Puls

Tidigare nummer av Puls

Puls nr 1 2020

Puls nr 1 2021