Nyhetsbrev och tidningar

Vår kundtidning – rätt Puls för din affär

Vi vill förenkla vardagen – för dig, för ditt företag och för dina kunder. I tidningen Puls delar vi därför med oss av våra senaste insikter kring branschen och träffar människorna och företagen som formar den.

Puls kommer ut fyra gånger om året och stöttar dig som kund genom att lyfta fram trender, tips och goda exempel samt visa på den bredd av tjänster som finns tillgängliga inom distribution, logistik, direktreklam och mycket annat.

Men, även om Puls huvudsakliga syfte är att du ska utveckla din affär så vill vi också inspirera, underhålla och gå på djupet.

Prenumerera

Puls utkommer fyra gånger per år. Få den direkt hem till postlådan.

Prenumerera på Puls

Puls nr 1 2021 – 20 röster om 2020

2020. Ett mycket speciellt år, och det är därför också temat för premiärnumret av vår kundtidning Puls.

2020 var året då pandemin fick de äldre att kliva in i e-handeln. Det var året då alla började handla mat online. Det var året då kontaktlösa leveranser blev ett måste och reklamen ändrade uttryck.

Mycket var jobbigt under 2020 men det fanns också många ljusglimtar – bland annat hos Kafferosteriet Koppar, Nordic Nest och Apotek Hjärtat. Och som handelsexperten och framtidsvisionären Micael Dahlén uttrycker det i Puls: ”När vi tvingas tänka nytt kan det leda till mycket gott.”

Ladda ner senaste numret av Puls