Hoppa över navigering och sök
Vi stöder inte längre Internet Explorer. Överväg att byta till Chrome, Edge, Firefox eller en liknande webbläsare för en snabbare och smidigare upplevelse. Öppna i Microsoft Edge
Nyhetsbrev och tidningar

Vår kundtidning – rätt Puls för din affär

Vi vill förenkla vardagen – för dig, för ditt företag och för dina kunder. I tidningen Puls delar vi därför med oss av våra senaste insikter kring branschen och träffar människorna och företagen som formar den.

Puls kommer ut fyra gånger om året och stöttar dig som kund genom att lyfta fram trender, tips och goda exempel samt visa på den bredd av tjänster som finns tillgängliga inom distribution, logistik, direktreklam och mycket annat.

Men, även om Puls huvudsakliga syfte är att du ska utveckla din affär så vill vi också inspirera, underhålla och gå på djupet.

Prenumerera

Puls utkommer fyra gånger per år. Få den direkt hem till postlådan eller digitalt till din mejl.

Puls till postlådan
Puls digitalt

Puls nr 3 2022 – Hållbara leveranser till hela landet

Det är lätt att tänka fossilfritt när leveranser ska göras klimatvänliga. Men hållbara leveranser handlar om ännu mer, om ett bredare tänk. Det krävs bättre teknik, samarbeten och tydligare märkningar. Utmaningarna är många, precis som möjligheterna.

Lär mer om hur hela landet kan få hållbara leveranser i senaste numret av Puls. Där hittar du även Ikeas samarbete kring intern postservice, Skryms samarbete som sparar både luft och pengar och HiFi Klubbens samarbete som ger konsumenten en smidig helhetsupplevelse. Dessutom: PostNords nya tjänster, e-handelskoll på Kina, höstens handelstips, frågesport och mycket mer.

 

Ladda ner senaste numret av Puls

Tidigare nummer av Puls

Puls nr 2 2022

Puls nr 1 2022

Puls nr 4 2021

Puls nr 3 2021

Puls nr 2 2021

Puls nr 1 2021

Puls nr 1 2020