Kollage med bilder från tidningen Puls.
Nyhetsbrev och tidningar

Vår kundtidning – rätt Puls för din affär

Vi vill förenkla vardagen – för dig, för ditt företag och för dina kunder. I tidningen Puls delar vi därför med oss av våra senaste insikter kring branschen och träffar människorna och företagen som formar den.

Puls kommer ut fyra gånger om året och stöttar dig som kund genom att lyfta fram trender, tips och goda exempel samt visa på den bredd av tjänster som finns tillgängliga inom distribution, logistik, direktreklam och mycket annat.

Men, även om Puls huvudsakliga syfte är att du ska utveckla din affär så vill vi också inspirera, underhålla och gå på djupet.

Puls omslag nr 4 2021

Prenumerera

Puls utkommer fyra gånger per år. Få den direkt hem till postlådan.

Prenumerera på Puls

Puls nr 4 2021 – E-handelns ljusa framtid

Pandemin gjorde inte bara att e-handeln ökade – den ändrade hela vår relation till nätköp. Det innebär att e-handeln, enligt experterna, kommer att fortsätta öka. Är branschen redo, finns det tillräckligt med e-handelskompetens och utbildningar, och vad säger de nyutbildade talangerna om sin framtid?

Läs mer om den nya e-handeln i senaste numret av Puls. Där får du också ta del av Traderas spännande resa, Lykos syn på samarbetet med PostNord och expertens absoluta DR-favoriter genom tiderna. Dessutom: Vilken shoppingtyp är du? Ta reda på svaret och du har chansen att vinna fina priser!

Ladda ner senaste numret av Puls

Tidigare nummer av Puls

Puls omslag nr 3 2021

Puls nr 3 2021

Puls omslag nr 2 2021

Puls nr 2 2021

Puls nr 1 2021

Puls nr 1 2020