Hoppa över navigering och sök
Vi stöder inte längre Internet Explorer. Överväg att byta till Chrome, Edge, Firefox eller en liknande webbläsare för en snabbare och smidigare upplevelse. Öppna i Microsoft Edge

Varför ska du jobba på PostNord?

Video

"Något jag verkligen gillar med PostNord är att man är anställningsbar och vi kan förflytta oss mellan kontoren. Om jag vill jobba som skidlärare igen så kan jag flytta på mig och dela ut post på något annat kontor."

Sofia, brevbärare.

Vill du arbeta i en organisation där du får ta ansvar och utvecklas i en verksamhet med hela Sverige som arbetsplats?

PostNord utför den så viktiga samhällsomfattande postservicen som många i Sverige är beroende av. För dig som redan arbetar här innebär det att du kan jobba inom brevbäring, sortering och distribution på flera platser runt om i landet. Din kompetens behövs i hela Sverige! 

Det här får du som anställd

Förmåner och pension

Att fundera på sin framtid innebär bland annat att tänka på sin pension och vilka förmåner man har via sin arbetsgivare. På PostNord tänker vi på dig, både idag och för framtiden. Därför erbjuder dig bra löne- och anställningsvillkor samt arbetsrelaterade förmåner och personalrabatter. Vi har kollektivavtalad tjänstepension eftersom vi vet att ekonomisk trygghet i ålderdomen är en viktig fråga för oss alla.

Trygghet under din anställning

Under arbetslivet kan det hända att arbetet under en period inte har första prioritet. Det kan vara allt ifrån att bli förälder, till att få en allvarlig sjukdom som kräver långvarig behandling eller frånvaro från arbetet. Genom våra kollektivavtal kan du under denna tid känna dig trygg och fokusera på det som är viktigt för dig.

Arbetsmiljö och hälsa

På PostNord kretsar vår vardag kring våra medarbetares hälsa och deras arbetsmiljö. Vårt fokus på arbetsmiljö, säkerhet och hälsa handlar om att kunna uppnå det vi vill på ett hållbart sätt.
Därför får du som nyanställd en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats. Vi säkerställer också att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Allt för att du ska må bra på jobbet.

Ett gemensamt ansvar

Vi kan bara bli bättre om chefer och medarbetare involveras i att tillsammans skapa en säker och hälsosam arbetsplats. Därför förväntar vi oss att du som medarbetare är med och tar din del av ansvaret. Så tar vi som arbetsgivare vår del av ansvaret.

Erbjudanden för en aktiv fritid

Sport, fritid och kultur är viktiga ingredienser i livet för de flesta av oss. Därför har vi många olika erbjudanden om fritidsaktiviteter för våra medarbetare.

Mångfald 

Hos oss blir du en del av en arbetsplats med kollegor som har olika bakgrund. På PostNord är vi nämligen övertygade om att team med olikheter presterar bättre än homogena team. Därför vill vi skapa team med mångfald och skapa en inkluderande miljö. Det bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Hållbarhet

Vi arbetar ständigt med att minska vår miljöpåverkan och har ett av branschens tuffaste miljömål.

PostNord Plus

PostNord arbetar aktivt för att ha friska och engagerade medarbetare. För att skapa en attraktiv fritidsverksamhet för våra medarbetare erbjuder Personalstiftelsen PostNord Plus en mängd aktiviteter och erbjudanden.

Personalstiftelsen PostNord Plus fungerar som en paraply-organisation och ett skyltfönster för alla aktiviteter. Stiftelsen verkar inom områdena semester och rekreation, idrott och motion samt kultur och upplevelser. Personalstiftelsen har bland annat egna semesteranläggningar och marknadsför olika aktiviteter för Postens Idrottsförbund och Föreningen Postfolket.

Under de senaste åren har Personalstiftelsen delat ut aktivitetsbidrag direkt till PostNords arbetsplatser. Dessutom förhandlar Personalstiftelsen fram förmånliga rabatter och erbjudanden för PostNords medarbetare genom sina samarbetspartners, vilket är en unik anställningsförmån.

Läs mer om PostNord Plus

Nätverk för kvinnliga chefer – Panorama

Panorama är PostNord Sveriges jämställdhetsprogram. Målet med programmet är att få fler kvinnor i ledande positioner inom vår produktionsverksamhet. Deltagarna är kvinnliga chefer i början av sin chefskarriär. Panorama består av ett antal nätverksträffar med olika teman under ett års tid i syfte att motivera deltagarna att ta nästa steg.

Söker du ett flexibelt och varierat jobb med trevliga arbetskamrater?

Då ska du komma till oss.

Se lediga tjänster