Hoppa över navigering och sök
Vi stöder inte längre Internet Explorer. Överväg att byta till Chrome, Edge, Firefox eller en liknande webbläsare för en snabbare och smidigare upplevelse. Öppna i Microsoft Edge

Så söker du jobb hos oss

Vi söker dig som är ansvarsfull, gillar ordning och reda och vill ha struktur. Att ge god service är en självklarhet för dig.  

Viktiga egenskaper

Du ska ha fyllt 18 år och ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande. Du behärskar svenska i tal och skrift. I en del av våra jobb krävs att du har körkort. Även förmåga att hantera IT-hjälpmedel är bra.

Eftersom arbetet många gånger är fysiskt krävande är det en fördel om du har god fysik och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt – våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister. På PostNord gäller nolltolerans och vi vill därför försäkra oss om att du inte förekommer där.

Så söker du

Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande och i urvalet lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Har du frågor om den tjänst du är intresserad av, vänd dig till den kontaktperson som står i annonsen.

Se lediga tjänster

Det här kan du göra inom PostNord

Brevbärare

Som brevbärare består dina arbetsuppgifter av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med cykel, elbil och/eller bil samt sortering av post. Att arbeta som brevbärare innebär många kundmöten. Du är med andra ord PostNords ansikte utåt. Att ge den service och kvalitet som kunden förväntar sig är därför avgörande. 
Arbetet innehåller en hel del tunga moment och sker i ett högt tempo, vilket innebär att god fysik är en förutsättning. För att arbeta som brevbärare krävs att du har körkort (B).

Video

Chaufför

Som chaufför består dina arbetsuppgifter av utkörning och upphämtning av paket med bil. Arbetet innebär många kundmöten. Du är med andra ord PostNords ansikte utåt. Att ge den service och kvalitet som kunden förväntar sig är därför avgörande. Arbetet innehåller en hel del tunga moment och sker i ett högt tempo, vilket innebär att god fysik är en förutsättning. För att arbeta som distributör krävs att du har körkort, lägst körkort B.

Video

Terminalarbetare

Som terminalarbetare arbetar du på en av våra många terminaler som sorterar brev och paket. Arbetet består av både maskinell och manuell sortering i olika grad och beror på var du arbetar. Som terminalarbetare trivs du med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Arbetet innehåller en hel del tunga moment och sker i ett högt tempo, vilket innebär att god fysik är en förutsättning.

Video

Se lediga tjänster