Hoppa över navigering och sök
Vi stöder inte längre Internet Explorer. Överväg att byta till Chrome, Edge, Firefox eller en liknande webbläsare för en snabbare och smidigare upplevelse. Öppna i Microsoft Edge
Karriär

Var med och forma framtiden i PostNords Graduate-program

I Graduate-programmet blir du en naturlig del i vår stora förändringsresa. Vi söker dig som vill påverka, driva och utveckla morgondagens PostNord samt vara en del av en digital och kulturell transformation. Är du vår nästa Graduate?

Vad är Graduate-programmet – och för vem?

Du kanske känner till att vi på PostNord har en samhällsviktig funktion? Dessutom har vi ett högt uppsatt hållbarhetsmål att vara fossilfria 2030.

Graduate-programmet är utvecklat för nyutexaminerade talanger med akademisk bakgrund som tänker nytt, och vill vidareutveckla våra kunders upplevelser. Utvalda personer genomgår ett tio månaders långt program med omväxlande lärande från olika delar av vår organisation.

Programmets inriktningar:

Vi erbjuder exempelvis inriktningar inom affärsutveckling, hållbarhet, finans, teknik, logistik, e-handel, kunderbjudande och strategi. Graduate-programmet ger en utmärkt grund att stå på inför fortsatta karriärmöjligheter hos PostNord.

Vem är du?

Du kan ha en akademisk utbildning inom allt från HR till civilingenjör eller systemvetare. Graduate-programmet innehåller ett rotationsupplägg med projektarbete samt moment av coachning, personlig utveckling och självledarskap.

Vilka karriärmöjligheter finns?

Som Graduate kommer du att vara med och bidra till en innovativ affärsutveckling och skapa mervärde. Vi erbjuder dig kompetensutveckling och karriärmöjligheter. Dessutom får du möjlighet att bygga nätverk och relationer för framtiden. Tillsammans med andra Graduates kommer du att förändra och förändras längs vägen.

Sök till programmet

För att söka till programmet med start hösten 2023 – håll utkik. Vi planerar att öppna ansökningarna vintern 2022/2023.