Jobba hos oss

Välkommen till PostNord!

Motiveras du av ansvar? Gillar du utmaningar? Vill du utvecklas i ett företag med hela Sverige som arbetsplats? Ser du förändring som en möjlighet? Välkommen till PostNord!

Förändringar är utmanande. Men de innebär också möjligheter. På PostNord upplever vi just nu stora förändringar när färre brev skickas och e-handeln ökar. Det innebär att även vi förändras och utvecklas. En del i denna utveckling innebär att vi behöver få in ännu fler personer som motiveras av ansvar, drivs av utmaningar och vill utvecklas.

Eftersom många i Sverige är beroende av vår postservice har vi ett viktigt samhällsansvar. För dig som redan arbetar hos oss innebär det att du kan jobba inom brevbäring, sortering och distribution på flera platser runt om i landet. Så bara för att du flyttar till en annan del av Sverige behöver du inte sluta arbeta på PostNord. Din kompetens behövs i hela Sverige! 
Se lediga tjänster

Möt våra medarbetare som berättar om varför de gillar att arbeta här

PostNord är Sveriges största företag i branschen kommunikation, e-handel, distribution och logistik. Vår framgång är helt beroende av våra skickliga medarbetare.

Istria, brevbärare

Hon är frilansande sångerska och har kombinerat karriären med extraknäck som brevbärare på PostNord. "Jobbet ger mig både frihet och träning." 

Läs mer och se film med Istria

Zain, lastbilschaufför

Han älskar sitt jobb. "Många tror att lastbilsyrket är ensamt men så är det faktiskt inte. På terminalen har vi nästan blivit som en familj." 

Läs mer och se film med Zain

Sofia, brevbärare

Hon är skidläraren som sadlade om och blev brevbärare. Och hon har inte ångrat sig. Jobbet är fritt, rörligt och ger goda möjligheter till utveckling. 

Läs mer och se film med Sofia

Isabella, terminalarbetare

22-åriga lsabella stortrivs med jobbet på Härryda paketterminal i Göteborg. Att det går att kombinera perfekt med hennes stora fritidsintresse, fotboll, är också en fördel. Arbetet är fritt, varierande och framförallt är stämningen mellan kollegorna på topp. 

Läs om och se film med Isabella

En glad lastbilschaufför i förarsätet på en PostNord-lastbil.

Lediga tjänster

PostNord är en nordisk koncern som ägs av den svenska och danska staten. Vi delar ut post och paket till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. De flesta som jobbar hos oss är brevbärare, chaufförer eller terminalarbetare.

Se lediga tjänster