Hoppa över navigering och sök
Vi stöder inte längre Internet Explorer. Överväg att byta till Chrome, Edge, Firefox eller en liknande webbläsare för en snabbare och smidigare upplevelse. Öppna i Microsoft Edge

Om oss

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark.

En postmarknad i dag, i morgon och i framtiden

Framtidens post

Vi kommer alltid att samla in och dela ut paket och brev över hela Sverige, men sättet vi gör det på behöver anpassas efter svenskarnas efterfrågan. Här kan du läsa mer om de anpassningar vi vill göra för att leverera säkert, effektivt och hållbart i framtiden.

Verksamhet

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden.

Media

Ta del av våra svenska pressmeddelanden.

För journalister finns även kontaktinformation till vår pressjour.

PostNord på din webb

Har du en webbplats och ett avtal med PostNord? Använd gärna vår logotyp för att visa att vi utför era leveranser.

Kvalitet

Här kan du ta del av PostNords månadsvisa kvalitetssiffror för utdelningen av brev och paket. Du hittar också information om kundsynpunkter och kommentarer om sådant som påverkar vår kvalitet.

Hållbarhet

Här kan du ta del av PostNords månadsvisa kvalitetssiffror för utdelningen av brev och paket. Du hittar också information om kundsynpunkter och kommentarer om sådant som påverkar vår kvalitet.

Jobba hos oss

Motiveras du av ansvar? Gillar du utmaningar? Vill du utvecklas i ett företag med hela Sverige som arbetsplats? Ser du förändring som en möjlighet? Välkommen till PostNord!

Samhälle

PostNord spelar en viktig roll för näringsliv och samhälle. Varje dag gör vi det möjligt för företag, myndigheter och privatpersoner att kommunicera och göra affärer med varandra.

Frimärken

Svenska frimärken är berömda i hela världen för sin kvalitet.

Historia

PostNord genomgår en av de mest omvälvande förändringar företaget upplevt sedan svenska posten bildades 1636. Men att stora samhällsinstitutioner krisar med jämna mellanrum är inget konstigt.

Prenumerera

Läs våra tidningar och få senaste nytt, smarta tips och bra erbjudanden via mejl.