Halt väglag runt om i landet gör att vi har stora störningar i paketleveranser. Se status för ditt paket i PostNord-appen. Tack för att du hämtar paket så snart du kan hos våra serviceställen.

  • Start
  • Jag har fått någon annans post

Jag har fått någon annans post

Så här gör du med felutdelad post

Mottagaren bor inte på den här adressen
Adressen stämmer men ingen med det namnet bor på adressen.

  • Vi är tacksamma om du hjälper oss. Om du har möjlighet ber vi dig stryka över mottagarnamnet och adressen på brevet, skriv "Avflyttad" eller "Okänd" på kuvertet och lägg brevet på en av våra gula brevlådor.

Brevet är utdelat på fel adress
Varken namn eller adress stämmer.

  • Om du har möjlighet ber vi dig att i första hand lägga det felutdelade brevet i rätt mottagares postlåda. Om du inte har möjlighet att göra det, är vi tacksamma om du lägger brevet i någon av våra gula brevlådor.

Det finns fler än vi som delar ut post. Därför kan det vara svårt att avgöra vem som har delat ut brevet fel. Om brevet är frimärkt eller om det har textraden "POSTNORD" i nedre delen av kuvertet är det med största sannolikhet vi som delat ut det. Om du vill hjälpa oss att förbättra vår kvalitet kan du använda formuläret nedan, eftersom vi då kan återkoppla misstaget till ansvarigt brevbärarkontor.