Gå direkt till sidans huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till språkväljaren
PostNord-medarbetare går in i en port för att leverera ett paket. PostNord-medarbetare går in i en port för att leverera ett paket.
Fraktbokning för företag

Skicka Direkt Business

Skicka Direkt Business är ett kostnadsfritt verktyg för fraktbokning. Här får du bästa möjliga förslag på fraktsätt när du bokar frakt, baserat på de uppgifter du angivit.

Skapa konto

Fördelar med Skicka Direkt Business

  • Se fraktpriser direkt i verktyget.

  • Användarvänligt gränssnitt.

  • Boka hämtning enkelt.

  • Tydliga mallar.

  • Betala bara för de fraktsedlar du faktiskt använder.

Vi tar fram det bästa alternativet åt dig

Du behöver inte i förväg känna till vilken typ av frakt du ska välja – du får det bästa förslaget baserat på dina angivelser

Med Skicka Direkt Business kan ditt företag beställa försändelser och boka upphämtning. Tjänsten är byggd för att du snabbt och enkelt ska kunna välja det fraktsätt som passar just dina behov. Du behöver alltså inte djup kunskap om fraktsätt eller produkter för att få ut försändelser till dina kunder. Du hanterar enkelt dina mallar i verktyget och får en god överblick över alla dina försändelser och händelser med dessa.

  • Första gången du använder Skicka Direkt Business föreslår vi att du importerar dina mottagande kunders kontakter, samt att du sparar dina avsändaruppgifter.
  • I fliken Adresser kan du spara nya mottagar-adresser eller hämta in din adressbok från ett annat system, t.ex. Pacsoft Online. Vi stödjer import i xlsx- och csv-format.
  • Glöm inte att spara dina uppgifter som Avsändare – det vill säga kundnummer och uppgifter för de företag eller avdelningar som är avsändare för dina försändelser.

Har du redan ett konto?

Har du redan tillgång till PostNord Portal Business — logga in

Har du inget konto?

Om du redan är avtalskund men inte har tillgång till portalen kan du skapa ett konto. Om du inte är avtalskund får du automatiskt tillgång till portalen när du har blivit det.