Gå direkt till sidans huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till språkväljaren
Jul och nyår/julkort

Digitala julkort – gör julkort på nätet och skicka online

Gör dina egna julkort i datorn, mobilen eller plattan och skicka dem digitalt. De du skickar till får korten som fysiska vykort i postlådan.

Allt färre svenskar skickar julkort trots att det är uppskattat att få och en tradition som vi värnar om. Mitt i allt julstök så är just julkortet något vi lämnar till sista stund eller väljer bort. Att välja julkortsmotiv i butik, finna tiden att skriva en hälsning och ta sig till en brevlåda kan vara just det som får svensken att välja bort julkortet.

Fördelen med elektroniska julkort är att det går snabbt och enkelt. Att från datorn, mobilen eller plattan lätt kunna skapa en personlig julhälsning har därför blivit mer populärt på senare tid. Möjligheten att skicka en personlig bild till sina nära och kära är också det som lockar.

Med tjänsten Riktiga Vykort förvandlar du enkelt dina digitala bilder till fysiska vykort som du kan skicka till vänner i hela världen.

Riktiga vykort

Med tjänsten Riktiga Vykort förvandlas dina digitala bilder enkelt till fysiska vykort som du kan skicka till vänner i hela världen.
Customer service