Hoppa över navigering och sök
Vi stöder inte längre Internet Explorer. Överväg att byta till Chrome, Edge, Firefox eller en liknande webbläsare för en snabbare och smidigare upplevelse. Öppna i Microsoft Edge
Jul och nyår

Digitala julkort – skapa digitala julkort som landar som fysiska kort i mottagarnas postlådor

Gör dina julkort i datorn, mobilen eller plattan och skicka dem digitalt. De du skickar till får korten som fysiska vykort i postlådan.

Allt färre svenskar skickar julkort trots att det är uppskattat att få och en tradition som vi värnar om. Mitt i allt julstök så är just julkortet något vi lämnar till sista stund eller väljer bort. Att välja julkortsmotiv i butik, finna tiden att skriva en hälsning och ta sig till en brevlåda kan vara just det som får svensken att välja bort julkortet.

Fördelen med elektroniska julkort och att kunna skapa julkort online, är att det går snabbt och enkelt. Att göra egna julkort på datorn, mobilen eller plattan gör det lätt att skapa en personlig julhälsning och har därför blivit mer populärt på senare tid. Möjligheten att skapa julkort på nätet och att skicka en personlig bild till sina nära och kära är också det som lockar.

Skicka personliga hälsningar

Du kan också skicka dina egna foton som julkort med vår tjänst Riktiga Vykort.