Hoppa över navigering och sök
Vi stöder inte längre Internet Explorer. Överväg att byta till Chrome, Edge, Firefox eller en liknande webbläsare för en snabbare och smidigare upplevelse. Öppna i Microsoft Edge

Supply Chain – anpassade lösningar för er logistik

Vi förenklar din logistik genom hela distributionskedjan, så att du kan fokusera på det som är viktigt. Oavsett om du ska skicka små paket eller containerlaster, om de ska till grannen eller runt jordklotet, så kan vi hjälpa dig.

Få hjälp med din logistik

Överväger du, liksom många andra snabbt växande företag, att ta hjälp av en partner som kan hantera dina logistiska utmaningar och dina ökade volymer?

Då ska du välja en logistikpartner som kan anpassa sina logistiktjänster efter dina skiftande behov och som förutom de traditionella lagerhållningstjänsterna även kan erbjuda olika typer av mervärdestjänster. PostNord har lång erfarenhet av att skräddarsy lagerhållningstjänster som motsvarar marknadens krav och önskemål. Vi erbjuder kreativa och skräddarsydda mervärdestjänster som effektiviserar din lagerhållning.

Vi kan hjälpa dig med bland annat följande mervärdestjänster:

  • Fotografering av produkter
  • Märkning av produkter
  • Ompaketering av produkter
  • Konfiguration av tekniska produkter
  • Returhantering
  • Tullhantering
  • Byggnation av sk display-pallar som direkt kan exponeras i mottagande butiker.

Utöver ovanstående exempel kan vi gemensamt utveckla lösningar på alla de olika typer av mervärdestjänster som ditt företag efterfrågar. Det är endast kreativiteten och fantasin som sätter gränserna.

Våra erbjudanden inom Supply Chain och logistik

Transportlösningar för dina ingående och utgående logistikflöden

Vi hanterar dina inleveranser och utleveranser oavsett vilken fraktlösning du väljer eller varifrån dina gods kommer.

Lagertjänster för tredjepartslogistik

Med vår tredjepartslogistik (TPL) ger vi dig möjlighet att reducera dina kostnader för logistik med kostnadseffektiva lösningar.

E-handel

Här får du goda tips och råd som passar för just din bransch. Läs PostNords artiklar om e-handel, trender, utmaningar och unika lösningar.

Visibilitet och information

Med Kundportalen, företagsappen och våra API:er skapar vi visibilitet i hela varuflödet åt våra kunder och oss själva för att styra inleveranserna på ett effektivt sätt utifrån kundens unika behov.

Emballage

För att det du skickar ska komma fram utan skador är det viktigt att du packar det rätt. Alla paket hanteras med hjälp av maskiner, fraktas med bil och lastas tillsammans med gods av varierade storlek, form och vikt.

Exportera och importera

Nu kan du även exportera och importera tyngre gods med oss. Vi levererar i hela i Norden i eget nät och i resten av världen med starka partners.

Vill du veta mer om hur vi kan lösa dina utmaningar med våra värdeskapande tilläggstjänster genom hela distributionskedjan?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

De vanligaste verktygen och tjänsterna inom Supply chain och logistik

PostNord Groupage

Vill du samla alla dina paket och pallar i en leverans som vi hämtar hos dig och levererar inom hela Norden? Då är vår enkla dörr-till-dörr tjänst PostNord Groupage något för dig.

PostNord Portal

Få bättre kontroll på leveranserna med hjälp av PostNord Portal.

PostNord Pallet

När du har behov av att skicka lättare försändelser med levererans från dörr till dörr och full spårbarhet hela vägen.

InNight

Skicka varor över natten. Vi hämtar hos dig på eftermiddagen, fraktar på natten och levererar till kunder i Norden och Baltikum nästa morgon.

Din bransch

Alkoholhaltiga drycker

Du som handlar med alkoholhaltiga drycker får en heltäckande logistikpartner med PostNord. Vi kan hjälpa dig med allt i från lager och tull till distribution.

TV och telekom

Vi har kostnadseffektiva logistiklösningar för dig inom TV och telekom. Vi erbjuder resurseffektiva hanteringslösningar med marknadsanpassade leveransscheman.

Dagligvaror

Vi har lång erfarenhet från dagligvarubranschen ock kan tillgodose dina högt ställda krav på exempelvis snabba leveranser och spårbara transaktioner.

Bygg och trädgård

Vi har bra lösningar som ger dig nom bygg- och trädgårdshandeln möjlighet att lägga mer tid på din kärnverksamhet. Vi gör verksamheten mer effektiv genom att ta hand om lagerhållning och transporter.

Mode och livsstil

När du behöver en komplett logistikpartner inom kläd- och skobranschen kan du vända dig till PostNord. Vi vet vad som är viktigt för branschen och erbjuder tjänster du behöver.

Läkemedel och hälsa

Vi vet att apotek har höga krav på sig att leverera läkemedel inom 24 timmar från beställning. Att se till så att alla apotek kan leva efter denna regel är inget undantag för oss. Det är vår vardag.

Böcker och media

Levererar du böcker eller annan media via e-handel? Vi har effektiva distributionslösningar för din bransch.

Fordonsbranschen

Snabb leverans av allt från små reservdelar till stora motorer och karossdelar. Spara både plats och pengar genom att ha färre artiklar i lager.

E-barometern

Vi följer, i samarbete med Svensk Digital Handel och HUI Research, den svenska e-handelns utveckling. Resultatet presenteras varje kvartal i rapporten E-barometern.

Läs senaste rapporten
Läs senaste rapporten