Post- och marknadsföringstjänster för nystartade företag

Har du precis startat ett företag? Då är det mycket att hålla reda på. PostNord har många smarta tjänster som underlättar vardagen både för dig och dina kunder. Vi kan hjälpa dig att analysera dina kunder och de målgrupper du vill nå så att du vet vad de vill ha, när de vill ha det och hur.

Analysera din målgrupp och nå ut med utskick

Har du precis etablerat dig i ett nytt område? Då kan vi hjälpa dig att nå nya kunder i ditt närområde. Vi kan också analysera vilka som bor i ett visst område och ta fram adresser till specifik målgrupp. När det är dags för ett utskick hjälper vi dig hela vägen, från urval och adressköp till produktion och distribution av din trycksak.

Vi hjälper dig att skicka dina varor

Hur vill du skicka dina varor? Det beror naturligtvis på dina egna och kundernas behov. Vill du att varorna ska levereras till kundens brevlåda, till ett ombud eller ställas utanför dörren? Ska det vara enkelt att returnera varan eller vill du kanske att det ska komma fram extra snabbt? Vi har många tjänster och olika alternativ som kan lösa dina fraktbehov.

Andra smarta online-verktyg

Med hjälp av våra smarta online-verktyg kan du spara mycket tid och pengar. Du kan skriva ut fraktsedlar och boka upphämtning direkt i datorn. Du får också en tydlig överblick över dina fakturor och kontroll över dina kostnader. Du kan snabbt se vart alla dina försändelser finns och ge din kund snabbt svar på frågor om var paketet är. Med hjälp av App PostNord får du se hur enkelt dina kunder kan spåra försändelser, hitta sitt ombud och bedöma leveransen.

Vad vi kan hjälpa dig som nystartat företag med

Paket och brev

Våra paket- och brevtjänster erbjuder dig många olika möjligheter att skicka dina försändelser.

E-handel

Leveransen spelar en allt viktigare roll i konsumentens upplevelse av att handla online. Hur du levererar är minst lika viktigt som vad du levererar. Vi vet hur du ska möta dagens e-konsumenter på deras premisser.

Reklam och analys

En grundlig analys av marknaden är ytterst viktig för att du ska bli framgångsrik inom ditt område. Våra tjänster inom Reklam och analys hjälper dig att nå fram till rätt mottagare i rätt kanal vid rätt tillfälle.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för din nystartade verksamhet?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

De vanligaste verktygen och tjänsterna för nystartade företag

Skicka Direkt

Med Skicka Direkt kan du enkelt köpa frakt online. Du skriver ut fraktsedlarna själv och lämnar in dina paket hos valfritt postombud.

Butiken

I vår webbutik kan du köpa frimärken, förpackningar med porto, postogram och samlarprodukter.

PostNord Portal

Få bättre kontroll på leveranserna med hjälp av PostNord Portal.

PostNord App

Nu behöver dina kunder inte längre undra när paketet kommer fram eller vart det har tagit vägen. App PostNord gör det enklare för kunderna att handla online genom bättre kontroll över sina beställda varor och information om var de kan hämtas ut. Med appen och mobilt BankID kan de legitimera sig digitalt och sedan välja att själv hämta paketet, eller skicka vidare avin till någon annan för att hämta.

Postbox

Din post ligger i säkert förvar och du kan hämta den när det passar dig.

Skapa Utskick

Skapa och skicka fysiska nyhetsbrev, inbjudningar och andra utskick direkt från din dator till mottagarens postlåda med tjänsten Skapa Utskick.

MyPack Home

Skicka paket upp till 35 kilo, som lämnas direkt vid kundens dörr inom ett flertal länder i Norden och Europa.

PostNord Parcel

Leverans av paket från företag till företag i Sverige samt till länder både i och utanför Europa – varje helgfri vardag.

MyPack Collect

Skicka paket som väger max 20 kilo till kunder i Norden och Europa.

MyPack Home Small

Skicka paket som väger max 3 kg med ett värde på max 450 kr som levereras till mottagarens postlåda eller fastighetsbox.

PostNord Return Drop Off

Gör det enkelt för dina kunder att skicka tillbaka ett paket på upp till 20 kg och ger dig full kontroll på dina returer.

PostNord Return Pickup

För retur av tyngre försändelser eller om konsumenten vill att vi hämtar returen på hemadressen.

Inspiration

Brevbärare lägger post i postlåda.

Sex tips för bättre e-handel

Kundanpassad logistik är nyckeln till framgångsrik e-handel. Vår guide hjälper dig att lyckas.

Mamma med ett barn på höften som öppnar ett paket.

Paketeringstips

För att det du skickar ska komma fram utan skador är det viktigt att du packar det rätt. Här hittar du våra tips och råd om hur du på bästa och tryggaste sätt förpackar det du ska skicka.

Kvinna öppnar ett paket vid en köksdisk.

E-handeln i Norden, årsrapport för 2019

Sverige är fortfarande den mest mogna e-handelsmarknaden i Norden sett till hur många som e-handlar regelbundet (70 %). I genomsnitt var den siffran 64 % bland de nordiska konsumenterna under 2019.

Importguide

Ligger du i startgroparna för kommersiell import av varor från länder utanför EU? Här är vad du bör tänka på innan du sätter igång.