Hoppa över navigering och sök
Vi stöder inte längre Internet Explorer. Överväg att byta till Chrome, Edge, Firefox eller en liknande webbläsare för en snabbare och smidigare upplevelse. Öppna i Microsoft Edge

Säkerhetsscanning

Med säkerhetsscanning kontrollerar vi alla dina brev, paket och gods så att du slipper utsätta din personal för onödiga risker.
Bli Säkerhetsscanningkund

Säkerhetsscanning av brev, paket och gods för företag och myndigheter.

Säkert

Ökad trygghet för medarbetarna som slipper öppna riskfylld post

Effektivt

Ni sparar tid och pengar när medarbetarna kan fokusera på företagets kärnverksamhet

Skräddarsytt

Omfattningen av säkerhetskontrollen anpassas till dina behov

Förbättra säkerheten på ditt företag eller myndigheten

Tillsammans med säkerhetsföretaget CIP Checkport erbjuder vi säkerhetsscanning av post, paket och gods. Detta är ett bra alternativ för dig som ställer höga krav på säkerhet och vill eliminera risker som orsakas av misstänkt eller okänt innehåll. Efter att godset levereras till CIP Checkport för säkerhetskontroll sorteras och förädlas det och distribueras ut till kund i dedikerade säkra transporter.

Med vår säkerhetskontroll kan du på ett smidigt sätt 

  • öka tryggheten för anställda som tar emot och öppnar post, såväl som genom hela organisationen 
  • minska risken för finansiell förlust genom att undvika störande moment orsakade av misstänkt eller okänt innehåll. 

Du kan även kombinera tjänsten med andra av våra tjänster inom Mail Services som frankering, sortering och interna postrundor hos kund.

Helhetsansvar

Vår tjänst Säkerhetsscanning innebär ett helhetsansvar för dina varor från upphämtning till leverans. Säkerhetsscanning upptäcker farliga substanser med hjälp av avancerad detektionsutrustning. Det utförs i samarbete med säkerhetsföretag CIP Checkport där ditt gods sorteras och kontrolleras innan det distribueras ut till dig i säkra transporter.

Anpassningsbar säkerhetsscanning

Du kan själv välja hur omfattande du vill att säkerhetskontrollen ska vara. Vi utför Säkerhetsscanning utifrån dina behov och aktuella hotbild.

Har du fler frågor eller funderingar om Säkerhetsscanning?