Hoppa över navigering och sök
Vi stöder inte längre Internet Explorer. Överväg att byta till Chrome, Edge, Firefox eller en liknande webbläsare för en snabbare och smidigare upplevelse. Öppna i Microsoft Edge

Frankeringsservice

Alla företag som skickar lite större mängd post kan tjäna på att låta oss hantera frankeringen. Vi ser till att ni alltid betalar rätt pris då vi frankerar posten efter vikt, destination och typ av försändelse.
Bli avtalskund

Med frankeringsservice får du en effektivare posthantering och mer tid över för din verksamhet

Vi ser till att det blir rätt porto på era brevförsändelser.

Effektivt

Du behöver inte tänka på frankering och posthantering och kan fokusera på företagets kärnverksamhet.

Smidigt

Ni behöver ingen frankeringsmaskin och försändelserna kan variera i storlek.

Praktiskt

Via streckkoder på kuvertet får du koll på hur kostnaderna för posthanteringen fördelar sig mellan avdelningar. Betalningen sker i efterskott.

Använder du Frankeringsservice behöver ditt företag inte skaffa en egen frankeringsmaskin. Tjänsten ger dig och dina medarbetare mer tid till att fokusera på företagets verksamhet. Breven förses med en streckkod och genom att dessa scannas får du också en bättre överblick på kostnader för din dagliga post. Du kan enkelt se hur många försändelser som skickas från olika delar av ditt företag varje dag.

Kontakta oss

Vill du veta mer eller har frågor, kan du alltid kontakta oss via mejl eller telefon.

Kontakta oss

Relaterade tjänster

Hämtning

Vi plockar upp din post på överenskommen tid, vilket sparar tid då du slipper åka till företagscenter eller hitta närmaste brevlåda.

Mer om hämtning

Intern Postservice

Behovet av posthantering ser olika ut på olika företag. Låt oss ta hand om hela eller delar av ditt företags posthantering.

Mer om Intern Postservice

Servicedistribution

För behov där inte våra standardlösningar vad det gäller distribution av paket och pall räcker till så kan vi även göra lite mer.

Mer om Servicedistribution