Hoppa över navigering och sök
Vi stöder inte längre Internet Explorer. Överväg att byta till Chrome, Edge, Firefox eller en liknande webbläsare för en snabbare och smidigare upplevelse. Öppna i Microsoft Edge

Snabbare och effektivare posthantering med vår hjälp

Det finns mycket tid att spara på att låta någon annan sköta verksamhetens posthantering. Med hjälp av våra Mail Services-tjänster kan du både effektivisera posthanteringen och få mer tid över för företagets kärnverksamhet.

Vi hjälper företag, organisationer och myndigheter som vill rationalisera den interna posthanteringen. Resultatet blir en snabbare och smidigare posthantering. Eftersom behoven ser olika ut kan ni antingen välja någon av våra standardtjänster eller så hjälper vi till att skräddarsy en lösning utifrån ert behov.

Våra tjänster inom Mail Services

Postbox

Din post ligger i säkert förvar och du kan hämta den när det passar dig.

Utkörning

Utkörning av post är för dig som inte vill lägga tid på att behöva hämta din post själv. Vi levererar posten vid din dörr på överenskommen plats och tid.

Hämtning

Vi plockar upp din post på överenskommen tid, vilket sparar tid då du slipper åka till företagscenter eller hitta närmaste brevlåda.

Frankeringsservice

Önskar ni hjälp med frankering? Vi ser till att ni alltid betalar rätt pris för era försändelser.

Intern Postservice

En skräddarsydd lösning som innebär att vi tar hand om allt som har med din posthantering att göra utifrån dina behov. Vi hanterar bland annat tidningar, fakturor, ofrankerad svarspost, försändelser utan namn, paket, värdeförsändelser och rekommenderade brev, med mera.

Säkerhetsscanning

För företag som behöver skanna sin post för att avlägsna potentiella hot eller farligt innehåll. Vi skannar din post så att du slipper utsätta din personal för onödiga risker.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din posthantering?

Om du vill ha mer information om vårt erbjudande eller har andra frågor och funderingar är du välkommen att höra av dig till oss via formuläret. På vardagar får du svar inom 24 timmar. Du kan också ringa direkt på 0771-33 33 10.
 

Inspiration

Så nådde Selecta hela vägen fram till kunderna

På Selecta slipper teknikerna stå och vänta på leveranser som inte kommer utan kan ägna sig åt det de ska i stället – att kalibrera och koppla in maskinen hos kund på utsatt tid.