Emeet – e-handlarnas viktigaste unconference

Emeet i Stockholm på PostNords huvudkontor Arken.

Emeet är deltagarstyrd form av konferens där diskussionsområden bestäms på plats – en så kallad unconference. PostNord är en trogen partner till Emeet och är huvudsponsor till konferensen i Stockholm.

Emeet är deltagarstyrd form av konferens. Deltagarna på plats får själva föreslå diskussionsområden inom temat e-handel. Det är en så kallad unconference, där man som deltagare möts av ett mer eller mindre tomt schema. Deltagarna skriver helt enkelt upp det ämne man vill diskutera eller sprida kunskap inom, vilka frågor de vill ta upp eller få hjälp med. Ämnena skrivs ner på en tavla – gridden – och när det är fullt har alla ett schema att välja och vraka bland.

PostNord är en trogen partner till Emeet och är huvudsponsor till konferensen i Stockholm. Konferensen äger dessutom rum i PostNords huvudkontor Arken, vilket den gjort under de senaste åren.

En anledning till att vi sponsrar eventet är att vi givetvis vill stötta branschen och lära av deltagarna. Vi tror på en dialog och på att lyssna på deltagarna på plats. Det är ett ypperligt tillfälle att höra vilka utmaningarna är för e-handlarna och hur vi tillsammans kan utveckla framtidens tjänster som förbättrar konsumentens köpupplevelse.

Mer information om Emeet hittar du på ehandel.se/event.

Emeet i Stockholm 2016, på PostNords huvudkontor Arken.