Hoppa över navigering och sök
Vi stöder inte längre Internet Explorer. Överväg att byta till Chrome, Edge, Firefox eller en liknande webbläsare för en snabbare och smidigare upplevelse. Öppna i Microsoft Edge
D-Congress

Tävlingsregler – Tävla om ett presentkort på Stadium

Så här tävlar du

Tävlingen pågår till och med den 28/4 2022. För att delta i tävlingen behöver du godkänna våra tävlingsregler och svara på fyra kunskapsfrågor samt en utslagsfråga. För att delta i tävlingen behöver du vara 18 år eller äldre och bosatt i Sverige. Du kan bara tävla en gång.

Val av vinnare

De tävlingsbidrag som har svarat rätt på de fyra kunskapsfrågorna, bedöms sedan på en slutgiltig utslagsfråga. Av de inkomna tävlingsbidragen som har svarat rätt på de fyra kunskapsfrågorna, väljer en jury med representanter från PostNord ut tio tävlingsbidrag som juryn anser har det mest kreativa och roliga bidraget på utslagsfrågan. Av dessa tio bidrag väljer juryn ut en slutgiltig vinnare i tävlingen.

Vinnarna får besked via mejl senast den 25 maj 2022 och de offentliggörs senast den 31 maj. Om vi kontaktat dig och inte hört från dig inom två dagar så äger PostNord rätten att utse ny vinnare i tävlingen.

En deltagare vinner presentkort på Stadium till ett värde av cirka 500 kronor. Vinsten kan inte bytas ut mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. De trehundra första som deltar i tävlingen får dessutom en gåva till ett värde av cirka 100 kronor. Maximalt trehundra gåvor delas ut under tävlingsperioden. Gåvan delas ut i samband med att den tävlande visar upp sitt inlämnade tävlingsbidrag i PostNord D-Congressmonter den 28 april 2022. Du kan bara tävla en gång och endast få en gåva från PostNord.

Användning av persondata

Dina personuppgifter som du skickar in i samband med tävlingen, kommer att behandlas inom ramen för tävlingen och i samband med offentliggörandet av vinnare av tävlingen. Behandlingen kommer att baseras på PostNords legitima intresse för tävlingens genomförande.

Övrigt

Medarbetare i PostNord-koncernen och deras familjemedlemmar får ej delta i tävlingen. PostNord förbehåller sig rätten att kunna justera förhållandena i tävlingen. PostNord förbehåller sig rätten att blockera/radera innehåll som kränker tredje parts rättigheter samt att avsluta tävlingen utan förvarning. Vid misstanke om fusk förbehåller PostNord sig rätten att exkludera deltagare utan förvarning. LinkedIn är inte involverade i tävlingen, varken i form av administration, sponsring eller på annat vis. Tävlingen anordnas av PostNord Sverige AB.